miercuri, 13 august 2008

După pauza forţată


Aşa cum spunea co-sponsorul acestui mic blog, am fost privaţi de internet pentru destul de multişor timp...Avem tot soiul de noutăţi acum că am atins venerabila vârstă de şase luni şi aproape doua săptămâni. O jumătate de an, ce mai! Pentru că tot suntem în toiul olimpiadei, să consemnăm datele noastre "tehnice" în momentul de faţă: 73 cm lungime şi 8 kile jumătate. Iar vestea cea mare e că am început de o lună deja, marea diversificare. Adică păpăm tot soiul de bunătăţi cu mare entuziasm. Încă de la început. Fructe dimineaţa, legume la prânz şi cereale, brânzică, iaurt - seara. Bineînţeles, cu mici completări de lapte de la mama-Fulga.
Viaţa la 6 luni trecute deja, e o mare distracţie. Stăm destul de bine în funduleţ, ne răsucim ca un tirbuşon de pe spate pe burtică şi înapoi, avem jucării preferate pe care le roadem cu aceeaşi încântare de fiecare dată, suntem extem de comunicativi în bebeluşească, dormim în cele mai neaşteptate poziţii inclusiv pe burtică, am lăsat-o mai moale cu trezitul noaptea. Ce mai, suntem oameni mari! Şi totul devine din ce în ce mai fascinant.
Acestea fiind spuse, promitem să repunem în funcţiune acest blog mateesc cu postări mai dese pentru eventualii curioşi în evoluţia "gogoaşei atomice".

Niciun comentariu:

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin