joi, 16 iulie 2009

Tombolă pentru AlexÎl cheamă Alex, are doar trei ani şi suferă de o boală grea – NEUROBLASTOM, cu o tumoare inoperabilă. E clujean de-al meu.

Iată ce spune tatăl lui pe un site făcut special pentru băieţel:

Numele meu este BRISC ALEXANDRU DAMIAN, am 3 ani şi 4 luni, locuiesc în Cluj-Napoca şi până acum 2 luni eram un copil normal perfect sănătos, care alerga alături de alţi copii în parc şi care alături de tatăl meu Claudiu şi mama mea Ioana eram o familie fericită în aşteptarea frăţiorului meu care între timp a venit pe lume şi pe care îl cheamă David Robert şi pe care îl iubesc mult.
Acum 2 luni a început calvarul pentru mine, în momentul în care mi s-a spus că trebuie să mă internez în spital pentru că am o “comoară” la burtică ce trebuie scoasă afară.

Singura şansă este tratamentul într-o clinică din străinătate, lucru pentru care are nevoie de bani. Mulţi bani. Peste 165 de mii de euro.
Pentru că familia lui nu se descurcă singură, ne cer ajutorul.

Dacă puteţi să donaţi o sumă semnificativă, faceţi-o.

Dacă nu, puteţi măcar participa la tombola care va fi organizată vineri, de la ora 20, la Irish & Music Pub din Cluj. Biletele de tombolă vor costa 5 lei şi toată suma strânsă va fi donată familiei Brisc, pentru salvarea lui Alex. Detalii despre tombolă şi premii puteţi găsi aici.

Conturile unde puteți face donații, deschise la ING Bank Cluj-Napoca, sucursala Mărăşti, pe numele Marius Claudiu Brisc, sunt următoarele:

Lei - RO31 INGB 0000 9999 0019 3771
Euro - RO85 INGB 0000 9999 0155 2157

Telefoane de contact: tatăl (Claudiu Brisc) - 0744-538256, mama (Ioana) - 0740-523918.

Vă îndemn pe toţi cei care aveţi blog, să popularizăm acest caz.

Niciun comentariu:

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin