marți, 15 martie 2011

În sfârşit acasă

Vă mulţumesc pentru toate urările, telefoanele şi gândurile bune pe care le-am primit zilele astea. Încă nu îmi vine să cred că e adevărat ce trăiesc, atât de magic şi cumva surprinzător e totul. Fără nicio exagerare. Despre cum a decurs naşterea vă voi spune altă dată. Vă spun doar că pe cât de dureros a fost, pe atât de rapid s+a transformat într-o amintire frumoasă. Şi da, sunt mândră de mine, că am născut de două ori câte un copil de 4 kilograme, în modul cel mai natural şi firesc posibil, fără peridurală şi vă spun că se poate.

Aş vrea să spun multe acum, dar cum probabil vă imaginaţi, nu prea am timp.

Un singur lucru. Am alăptat de la început fără probleme, Pavel e un mâncăcios, iar ceaiul de anason, chimen şi fenicul a făcut o treabă grozavă până acum:)

Probabil vă întrebaţi cum a reacţionat Matei. Vă spun doar că ne-a depăşit toate aşteptările: e tandru şi prietenos cu fratele lui mic. Acum câteva minute, când Pavel a început să plângă de foame, Matei mi-a luat-o aproape înainte şi i-a oferit din mărul din care tocmai ronţăia tacticos.

8 comentarii:

Anca spunea...

Matei, puiul meu dulce!Mi l-am si imaginat cu ochii lui cei mari uitandu-se spre bebe Pavel si intinzand marul gata muscat!Va pup si abia astept sa va vad in formatie completa!

Alina K spunea...

Bine ai venit, Pavel! Dupa cum ai vazut si tu din primirea fratelui tau, cred ca are sa iti placa in familie! Stai sa vezi cum e cu pisica...

Bravo, Raluca!

Distractie placuta tuturor!

g.cojocaru spunea...

m-am topit atunci cand imaginatia mea contura scena in care Matei dorea sa isi hraneasca fratiorul. :)

Recuperare rapida, mamico! :)

Monica spunea...

Dragul de Matei! Si dragii de voi!
imbratisez virtual cu drag,

Andreea Demirgian spunea...

Bine ati venit acasa!

raluca spunea...

@Anca - poti veni oricand sa ne vezi, nici nu trebuie sa ne anunti!

@Alina - se pare ca a venit cu temele facute, stia la ce sa se astepte. Doarme in cea mai mare galagie si mananca cu Matei calare pe noi:)

@g.cojocaru - sa stii ca fizic ma recuperez mult mai rpd decat prima data, desi inca ma supara operatia. Asa va fi si la tine, vei vedea!

@Monica, Ada - multumim mult!

Anca spunea...

Cat de curand, promit!Cel mai tarziu saptamana viitoare!

joujou spunea...

sper sa te refaci repede, si imi pare tare rau ca nu sunt mai aproape in momentul asta ca sa te pot ajuta cu ceva si ca sa pot sa ma bucur si vizual de eveniment. abia astept sa-l cunosc pe mititel si va pup si va imbratisez pe toti cu mare drag. mi-e dor ve voi! ai grija de tine :)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin