miercuri, 20 octombrie 2010

Help wanted

Părerea mea despre Halloween mi-am expus-o deja aici,dar iată că, exact după un an am fost convocată, cu tot cu mască, la petrecerea de Halloween de la grădiniță, de la care nu vreau să lipsesc.

Așa că apelez la voi, mame experimentate în ale costumatului să mă ajutați și pe mine cu un sfat. De unde să găsesc și eu costume pentru toată familia? Vă spun sincer că mă simt puțin intimidată de pozele doamnei Badran de la petrecerea de anul trecut...Adică e treabă serioasă, nu joacă:)

Bun, dacă tot sunt la capitolul ăsta(sfaturi de la alții), mai am o dilemă, de data asta vestimentară: De unde pot să achiziționez și eu o pereche de cizme de cauciuc mișto pentru Matei? Blogger îmi spune că nu pot atașa imagini deocamdată, căci altfel v-aș arăta cam la ce mă gândesc...

8 comentarii:

adra_bell spunea...

Costume poti incerca la Jokeshop.ro, nu stiu daca sunt si marimi asa de mici.
Evei i-am luat cizme de cauciuc din Carrefour

Anonim spunea...

Cizme de cauciuc frumoase gasesti la Zara. Sunt ok ca pret, in comparatie cu ce gasesti pe piata si sunt si trendy pt baietei!

carmen

mariamirabela spunea...

Dar cizme de cauciuc pentru mamici unde se gasesc? Ca eu de-astea vreau si nu gasesc, Degetzicii i-am luat de la Unirii, etajul de copii.

Bee spunea...

Eu mi-am luat cizme de la http://www.excape.ro/, dar anul trecut aveau modele mai funky si aveau si cu ciorap, insa eu le-am purtat iarna trecuta prin zapada topita si au crapat.
Neaparat luati un nr mai mare si cumparati si ciorap pt ele, fie de pe Amazon sau chiar de la Decathlon.

Am vazut si la deichman si pentru adulti si pentru copii, nu foarte spectaculoase.Uite si aici ceva:http://www.bebeloo.ro/ro/browse/604/incaltaminte-baieti

Unknown spunea...

http://jokeshop.ro/
http://www.costumatii.ro/
http://www.costumtematic.ro/

si eu sunt in acelasi "shit" ca sa zic asa. plus ca mie personal, nu stiu ce mi s-ar potrivi mai bine, cu burta din dotare? pisicuta sexy sau vrajitoare???

iar noi avem petrecerea organizata la un ballroom, cu tot tacamul...

Ingrid spunea...

http://www.paiataparty.ro/inchirieri-costume
Pt costum de inchiriat. Iar de cisme de cauciu pt copil pot sa-ti spun ca fostul bulevard 1Mai , acum Ioan Mihalache, sunt 2 magazine care au cizme pt copii si adulti de cauciuc. Unul aproape de Miniprix si celalalt dupa piata 1 Mai aproape de Mega Image, dara daca aveti nevoie acum si ca sa nu mai dai bani eu pot sa va ofer cu mult drag o pereche care lui David i-au ramas mici. Sunt rosii si au pe Winnie pe-o parte :).
O sa-ti dau cateva poze pe e-,mail cu David la primul lui Halloween (era un papagal de 1 an juma').

raluca spunea...

Multumesc mult de sugestii la toata lumea!

@Bogdana - stiu ca nu ni se compara burtile, dar si eu am aceasta mica problema :)))

Andreea Badran spunea...

De la kidstyle luam noi mereu costumele. Tocmai ce am fost acolo ieri. Copiilor le-am luat costume, noua numai accesorii: peruci si alte chestii marunte. Nu sunt scumpe si tanti aia le lucreaza cu mare drag. Sunt unele absolut geniale. Ne consultam la telefon pe tema asta daca vrei.
Cu cizmele de cauciuc m-ai lovit. Pe Rayan il rezolvasem, cu Philip am avut probleme, din cauza numarului. Adica nu am gasit cizmulite atat de mici. Ieri, fericita, am gasit numarul lui la Marks& Spencer. Cu Buzz. Am fost foarte fericita ca in sfarsit are si el cizmulite de cauciuc, mai ales ca sunt identice cu ale lui Rayan si stiam cat i-au placut. Sa-ti spun ca de incantata ce am fost am ajuns fara ele acasa? Nu imi pot explica unde le-am pierdut, pe unde le-am scapat, cert e ca nu le mai am. Imi venea sa plang, nu pentru suma data ci pentru faptul ca nu o sa mai gasesc curand numarul lui.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin