marți, 13 septembrie 2011

Unele altele în imagini

Pentru că tot am auzit la adio că vom avea azi 34 de grade, un fel de caniculă-de-mijloc-de-septembrie, am deschis folderul maaare cu poze din vara asta, ca să îmi amintesc ce bine a fost în deplasare.

Prima imagine necesită puțintică atenție: nu e imaginea unei dezordini, ci a unei construcții extrem de elaborate. Pe mine chiar m-a lăsat paf Matei cu structura lui. Nimic nu e la întâmplare, totul face parte dintr-un plan. Nici nu știu exact la ce să o încadrez, cu ce să o compar. Cert e că ea spune multe despre felul cum funcționează copilul ăsta. Din nou mi-e teamă de sistemul de învățământ(mă rog, de grădiniță) cel atot-nivelator, care va încerca probabil să îl învețe să construiască după regulile simetriei și ale banalului și va vedea probabil construcțiile de genul ăsta ca pe o mare dezordine...



Imagina no 2. Matei s-a împrietenit cu apa! Iupii! După ce, până acum, nici nu vroia să își bage piciorușul fin în spuma mării, spre tristețea noastră, acum lucrurile s-au schimbat: nu îl mai putem scoate din apă. În imaginea de mai jos, e la ștrand la Cluj, un ștrand cu apă rece-rece, care pe el nu îl deranja deloc, din contră. Nu vreți să știți ce bucuroasă am fost când la mare, a călărit valurile împreună cu tati, bineînțeles.



Pe această ultimă imagine am ezitat mult să o pun, îmi promisesem mai demult că nu voi face asta, nu voi pune poze cu copii mânjiți cu mâncare, chiar nu mi se par a fi o priveliște de admirat. Ei bine, nu m-am putut însă abține: Pavel s-a decorat cu un sfert de piersică, pe care a primit-o în mânuță, să o ronțăie el cum poate. Delir total.



Așa că nu e chiar atât de nasoală imaginea? E doar piersică...

2 comentarii:

g.cojocaru spunea...

De ce sa nu pui poze cu el manjit? Eu nu am vazut copil curat pana acum! :P

Ralu' spunea...

Cum sa fie nasoala? Se vede doar un copil adorabil, care-a dat de gustul a ceva bun :)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin