duminică, 30 iunie 2013

O luăm din loc?

Vorbind despre succesul în blogăreală, cineva(chiar nu mai știu cine) zicea un lucru ce mi-a rămas înfipt în creier. Zicea că, dacă nu postezi măcar o dată la trei zile, un colț din ăsta virtual are toate șansele să sucombeze.  Eh, o dată la trei zile... m-am gândit... înseamnă că al meu a sucombat de multișor. Și nu mi-a plăcut gândul... Adică cum? Nu mai sunt bloggeriță? A învins și aici feisbucul? Și lacrimi virtuale mi-au curs...

Iar după ce m-am tot învârtit în jurul acestor gânduri câtva timp, am decis să fac un experiment: am hotărât să încerc o resuscitare a acestui colțișor, în continuare drag; îmi place în continuare să scriu, de fapt să MĂ scriu, îmi place să fixez clipele, îmi place să îmi adun prietenii și să le zic - de mine, de noi, de ei.

Așa că hai să o luăm din loc. Și poate o voi face altfel, mai bine, poate mai banal pentru unii, nu știu, vedem. Și va fi cu poze, atât mi-e clar.

Bun. Deci am zis. Acum mă duc să scot niște sâmburi din niște vișine să fac o prajitură. Când e gata o pun și-aici. Așa, ca pe feisbuc.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Welcome back! I miss you...chiar mai intram o data la cateva saptamani sa vad daca mai e ceva scris..toata sarcina te-am urmarit cu drag si acum ma bucur ca ai decis sa impartasesti cu noi clipele voastre frumoase.

Ana spunea...

Si eu imi doream sa mai scrii cate ceva pentru ca citesc cu mare placere blogul tau....si al meu e plin de praf de ceva vreme....pofta buna la prajiturica, asta daca a mai ramas ceva din ea..:)

noTACover spunea...

si eu te asteptam:) sa revii!

raluca spunea...

oao ce misto ca ma asteptati! multumesc mult, chiar aveam nevoie:)

sakura spunea...

Bine ai revenit. stiam eu ca vei veni. iar.
fiecare etapa are importanta ei. asa ca nu mai privi inapoi doar daca ai ceva de invatat.
acum, ia stiloul in mana, prajitura in mana cealalta , si da-ne pe spate ;)

si eu am facut tot minunatii cu visine :)

Monica spunea...

I so feel you! Ma bucur ca ti-ai regasit vocea si ca-i dai frau liber, e minunat! Astept cu nerabdare gandurile si fotografiile tale.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin