luni, 4 august 2008

pauza fortata

... de net. Baietii nostri priceputi de la net ne-au lasat in afara circuitului informational mondial, alintat cu drag Internet. As mentiona si routerul ars de o supra-sarcina din timpul unei furtuni acum vreo 2 saptamani, dar sanu devin prea tehnic, stric deja stilul acestui gingas blog.

Asa ca-mi fac datoria de sotz si cap al familiei si contribui cu un post de la servici.

Si nu cu orice fel de problema, ci cu una care ne-a chinuit toata vara. Hmm, cum sa rezum? Scutere, exces de decibeli, cocalari. Bineinteles, noaptea.

In ultimele doua seri am avut o dilema morala, insa Raluca m-a silit sa-mi aman concluziile. Dilema era daca sa dau cu oua, rosii, cartofi sau pungi cu apa, respectiv cu lumina aprinsa sau stinsa? (For the record, in ambele seri m-am oprit la oua, sunt cu siguranta preferatele mele)

Dupa cum se stie, programul nostru de seara este cu mici variatii acesta:
- ora 20.00 plimbare in 3 + carucior prin zona Lipscani, la fantani la Universitate sau in Cismigiu... cam asta e raza de actiune ,avand in vedere timpul limitat, pentru ca...
- ora 21.45 FIX - Matei incepe sa dea semne de nevrozare, trebuie sa ajungem urgent acasa, pentru ca urmeaza...
- ora 22:00 - baia lui Matei, ungerea cu diverse chestiuni frumos mirositoare, reimpachetarea cu scutec, imbracarea (cu plansete, de obicei) si
- 22:15 - mancarea de seara, prin amablitatea lu' mami, care dureaza pana pe la 23:30 sa zicem, cand Matei doarme bustean.

Si iata cum de la aceasta ora incepe adevarata distractie... Cam in fiecare seara numar 3-4 scutere care dau ture odata la 5-10 minute, la care avem ocazional bonusuri gen masini tunate si motociclete.
Nu am cum sa explic in cuvinte senzatia pe care o avem cand il auzim urland pe Matei, pe jumatate treaz, dupa ce unul dintre baetzi si-a facut rondul. Pentru situatii de genul asta eu cred ca s-a inventat harponul sau mitralierele Gatling de care pomenea mai demult un stimabil blogger.

Acum, aud pe la stiri si citesc in ziare ca Primaria vrea sa faca ceva in privinta asta, mai precis o hotarare de interzicere a motocicletelor si scuterelor noaptea.
Bineinteles, totul s-a transformat intr-un razboi intre cei pro si contra. Oricat de "neconstitutional" si "discriminatoriu" ar parea insa, l-as invita pe oricare dintre stimabilii care protesteaza, sa stea intr-o seara cu Matei si sa-l linisteasca cand vreun confrate de-al lui isi face numarul.

Gata, m-am mai racorit nitel.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin