luni, 15 decembrie 2008

Primul volan



Se pare că am evoluat în materie de gusturi pentru jucării. Am trecut de la cabluri şi mufe, la...coşul de gunoi de hârtie.

6 comentarii:

alina spunea...

Uuups ... :)))
Mie Anna mi-a depistat gunoiul din baie (și peria de WC!), unfortunately, și acum trebuie să fiu cu ochii pe ea ca pe butelie!

Medeea76 spunea...

Sa-ti traiasca piticul! Chiar ma uitam ce mult seamana la atitudine cu Ana si mi-am dat seama ca ii separa doar cateva zile... De-acum sa te tii, iubita, mai ai vreo doua luni de liniste!

ereena spunea...

Multa rabdare , mami drag . Matei cel mic va cauta numai lucruri interzise prin casa, astea sunt cele mai tari jucarii.Noi am ridicat/indepartat tot ce era periculos/neingienic si acum misuna cam peste tot.

Anonim spunea...

Hai mai Raluca, asta-i face asa de haiosi. Daca ar fi cuminte, ai zice ca are ceva. Eu asa imi dau seama daca Bia e ok sau nu.
Prin parc ati mai fost? La noi nici o sansa, abea acum incep sa sper ca-i trece viroza asta nebuna.

raluca spunea...

@alina-la noi problema nu e gunoiul din baie, ci chiar WC-ul...haha...se ridică pe el şi bate la tobă
@Medeea-linişte? poate în somn, că altfel nu mai pot face nimika
@ereena-Matei parcă e CTC-ul curăţeniei. Dacă rămâne o mizerie, el cu siguranţă o găseşte
@Ruxel-am mai fost în parc, nu chiar zilnic, în funcţie de vreme. Păi să vă faceţi bine odată, că nuj mai prea avem cu cine să ne jucăm

alina spunea...

Stai liniștită, Ralu, că WC-ul a fost demult descoperit și la noi, drept tobă, ce credeai?!! Dar măcar pe ăla am grijă să-l dezinfectez (capacul etc), pe când gunoiul, ce să-i fac și unde să-l pun.
Am ajuns la concluzia, apropo de ce zice ereena, că e imposibil să faci o casă completely baby-proof. Mai ales când ai mai mult de un copil! N-am decât să stau cu ochii pe ele, ce să fac ... doar n-am altă treabă, na! :D

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin