joi, 8 ianuarie 2009

Special pentru Buni de la Cluj!

cu mesajul "Buni, te iubim mult!"

Un filmuleţ despre nimik anume, fără vreo mişcare spectaculoasă, pe melodia lui preferată...Afară ninge, iar noi ne târâm dintr-o cameră în alta, de la un morman de jucării la altul şi ne bucurăm unul de altul.

5 comentarii:

adra_bell spunea...

Multumesc ca mi-ai amintit!
Dedicatie pentru Matei cel mic:http://www.youtube.com/watch?v=K15SxSQLEA0

Ceska777 spunea...

Foarte atent Matei! A sesizat imediat noua melodie! Si de pe ce CD e muzica? Ne-ar (mi-ar) placea si noua (mie) pentru Dudumicsicapos!

raluca spunea...

@adra_bell - haha! mulţumim muuult
@ ceska777 - muzica e de pe un cd promoţional de la Cif şi Domo parcă. Nu mai am coperta pentru că a ros-o piticul de tot...Şi sincer, nici nu ştiu cum a apărut la noi în casă, dar e favoritul lui , clar. Broscuţa Oac şi Pseudofabula, îl înveselesc mereu.

Anonim spunea...

Thanks pt sustinere ;)

roxana spunea...

Buna ,

Nu cred ca am scuze , dar incerc sa-ti scriu cateva randuri in speranta ca tu si Matei nu sunteti suparati pe noi .
Eu merg la serviciu de luni si nu-ti poti imagina cat de greu mi-e fara Silvia , dar ii fac poze seara ca sa am dimineata la job. Si pentru ca sa imi fie mai usor intru pe blog-ul vostru si citesc si privesc pozele voastre . In felul asta reusesc sa fiu mai aproape de Silvia si de voi . L-am vizitat pe Stefanel ieri si e bine , a mai crescut si el . Va trimit o poza recenta de-a Silviei sa vedeti cum creste si ea si poate mai vorbim.

Va pup,
Silvia si mami

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin