marți, 13 aprilie 2010

Nefericirea creează dependență

Chiar dacă nu cred că toți scoțienii sunt zgârciți și toate oltencele sunt fierbinți, tind să spun că românii sunt dependenți de tragedii și de mizerii, pe care le caută parcă peste tot și care le sunt oferite din belșug prin toate canalele media. Le găsesc la televizor și ziare(a se citi tabloide), dar cel mai trist mi se pare faptul că le întâlnesc la toți cei din jur.
E ca și cum lumea s-ar feri să împărtășească lucrurile bune, pozitive care li se întâmplă de- un fel de teamă de oprobiu public, de-o condamnare de genul ”cum îți permiți să-ți fie bine, când nouă ne merge atât de greu, ești de-a dreptul indecent cu fericirea ta!”.


Restul, aici.

Later edit - mi-ar placea să îmi împărtășiți ce ați mai făcut frumos în ultima vreme!

4 comentarii:

Razvan spunea...

BOTEZ :D

raluca spunea...

dada! am uitat sa va spun felicitari!si sa ne vdm si noi odata.

Simona spunea...

Nu stiu daca suna indecent de banal dar mie mi se pare frumos fiecare lucru pe care il fac. Mai ales lucrurile care ii privesc pe copiii mei. Si familia mea. Toate lucrurile pe care le fac sunt frumoase pentru ca (zic eu) vin dintr-un suflet bun. Nu doresc raul nimanui si nu ma bucur de raul nimanui dimpotriva. Dar traiesc intr-o lume unde toti incearca sa vada partea pozitiva a lucrurilor, si asta ajuta mult!

alina spunea...

Vazut, citit, foarte placut. Trist de adevarat. Acum apreciez cu atat mai mult culoarea lucrurilor, cu cat o vad altfel de la distanta. Si fara apetitul pentru nenorocirea (altuia).

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin