duminică, 11 decembrie 2011

Work In Progress!



Se construiește, fiecare după puterile lui. Dacă se țin de plan, băieții mei vor crea ceva frumos:) Vă țin la curent, cu siguranță. La noi începe deja să miroasă a Crăciun, a cadouri și... a muncă în echipă:)

5 comentarii:

Monis spunea...

hehe, ce tare e pitix, cum gusta el din toate :X

stanca spunea...

cred ca pavel va fi de un real ajutor la gustat prajituri!

Cristiana spunea...

aaa :)) de abia astept sa am doi baietoi, mai ales ca la noi diferenta va fi de 1 an si 2 luni intre ei (Alex e cu 2 saptamani mai mic decat Pavel, iar bebe 2 trebuie sa apara prin iunie anul viitor). Mi-e si frica, dar sunt si nerabdatoare, mai ales ca vad asa filmulete misto :)

raluca spunea...

Monis - da, e intr-o faza in care baga absolut tot in gura. si adora sa culeaga hartii din toata casa sa le manance.
Stanca - nu vrei sa stii ce tare ma cearta cand ma vede ca mananc ceva si lui nu ii dau:)
Cristiana - oao, asa repede? Eu nu stiu daca as fi fost in stare...va fi putin diferit totul fata de cum e la noi, probabil putin mai greu in prima parte, dar apoi, asa o diferenta de varsta, va fi misto de tot!

Cristiana spunea...

Sunteti o sursa extrem de pozitiva de inspiratie si incredere ca ma voi descurca cu doi :) stiu ca va fi foarte solicitant in primele 6-8 luni, pana si bebe 2 isi va castiga un pic de independenta patrupeda/bipeda si va fi interesat de jucarii, dar apoi sper intr-o dezvoltare frumoasa a relatiei lor, si mai ales stransa! (dormit impreuna, imbaiat impreuna, jucat impreuna)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin