luni, 17 septembrie 2012

Mi-am pus amintirile pe HOLD


E singurul lucru de făcut momentan. Că altfel e o maare rană deschisă. Să spun că e nedrept sau că e absurd? Păi cine sunt eu ca să judec asta?
Ca să știți despre ce vorbesc, vă spun că s-a stins cel mai fidel cititor al acestui colț virtual. Tatăl meu. S-a dus fulgerător și total neașteptat, în urma unui accident rutier.Eu m-am cufundat în cotidian, în treburi multe. Nu vreau să mă gândesc cu adevărat. Normal că el apare de peste tot. E practic imposibil să fie altfel. Dar mi-am propus ca, măcar pentru o perioadă, să nu răscolesc printre gânduri. Măcar până scap de nodul ăsta din gât. Știu că voi scăpa, până la urmă. Știu de la mama.

Vă spun același lucru pe care l-am zis și acum trei ani jumate: puneți mâna pe telefon și sunați-vă părinții. Spuneți-le că îi iubiți. Chiar nu contează dacă vă sprijină, dacă vă ajută, dacă sunt de acord cu alegerile voastre. Nu contează. Ei sunt și atât. Eu vă invidiez sincer pentru că îi aveți.

Am înțeles, la modul cel mai dur, un lucru. Am înțeles cât suntem de fragili.




23 de comentarii:

Unknown spunea...

Te imbratisez, strans de tot.

Dana spunea...

Si eu iti trimit o imbratisare si ...cu Dumnezeu inainte!

Ileana spunea...

Îmi pare tare rău... Acum înţeleg de ce nu ai mai scris în ultima vreme. Curaj!

Razvan spunea...

fara cuvinte:( eu ma gandesc acum ca s-au reintalnit, dupa aproape 4 ani, sunt din nou impreuna si vegheaza amandoi asupra voastra... Nu il voi uita niciodata chiar daca l-am intalnit atat de fugar prin viata!

Onixa spunea...

Imi pare rau Ralu si te imbratisez tare tare.

Sabina Ulubeanu spunea...

Ma gandesc la tine. Te imbratisez.

g.cojocaru spunea...

imi pare tare rau pentru pierderile voastre. Fiti tari!

Nela Mihaescu spunea...

Condoleanțe. :(
Te îmbrățișez.
Strâns.

mara spunea...

of. :(
condoleanțe... îmi pare rău...

sakura spunea...

Imi pare tare rau pentru pierderea ta Raluca.
Stiu cum e sa pierzi o persoana iubita si nu pot decat sa iti urez sa ii permiti durerii sa se manifeste. Acum esti inca in stare de soc dar dupa un timp lasa ca aceasta durere sa se exprime. E un drum de strabatut spre vindecare pe care ai sa-l parcurgi in ritmul tau.
Te imbratisez cu drag si intelegere.

Ana spunea...

Condoleante...Un gand bun si de la mine...

Anca spunea...

Condoleanțe, Raluca, și multe gânduri bune...

Oana Lamba spunea...

Condoleante Raluca. Te imbratisez si iti trimit ganduri bune!

Unknown spunea...

Stie Dumnezeu de ce, nu ne este noua de folos sa stim. Acum este acolo sus in "IERUSALIMUL CEL DE SUS". L-am iubit si nu i-am zis niciodata, a plecat fara sa stie cat il apreciam. Sa fii sigura ca era cel mai fidel cititor, pentru ca dezbateam impreuna in fiecare duminica,pe drumul spre Cornesti, ce ai mai postat tu sau Mara, imi explica cum e cu scutecele textile, (avem si noi o fetita de 5 luni) sau cu piscina din balcon, cu mancarea bio, branza toffu si laptele de soia-ii placea enorm("auzi da-i cam scump!" concluziona la final). Cand postarea era mai interesanta ma suna in timpul zilei sa ma uit pe blog. De cand am nascut imi tot spunea sa ma apuc de scris, este fenomenal sa scrii, e un exercitiu mental benefic pentru o lauza, dar nu am scris niciodata. Din lipsa de timp si motive. Acum uite ca am motiv si lacrimile sunt mute si curg in nestire. Era un urias, imi placea sa-l ascult vorbind despre orice. Parerea lui era una avizata si in fiecare duminica avea un subiect nou, actual, modern, informat si argumentat. M-a convins ca alaptarea e cel mai bun lucru pe care il pot face pentru fetita noastra. Cuvintele sunt de prisos... Dumnezeu sa va odihneasca! Condoleante si putere!
Sa stii ca acest colt virtual este urmarit la Cluj, a avut grija DL HOREA sa-l faca popular!


http://2waterdrops.blogspot.ro/2012/09/responsabilitate.html

Anonim spunea...

Ii iubesc pe toti trei mai mult decat am crezut ca e posibil pe vremea cand stiam doar de existenta lor undeva... Apoi i-am cunoscut. Apoi nu au mai fost. Rapid. Mult prea rapid. Horea si Rodica au fost si parintii mei si ai lui Sorin. Ii iubesc si ... Pana cand ne vom reintalni. Te iubesc pe tine, draga mea. Iulia

Monis spunea...

Condoleante Raluca. Nu stiu ce sa spun mai mult. Nu am ce...

Monica spunea...

Dragă Raluca, condoleanțe!Îți doresc multă putere.

Eliana spunea...

Condoleante..
si eu vara asta mi-am pierdut bunica. inainte sa se duca am avut norocul sa pot sta langa ea 3 saptamani, s-o imbratisez si sa-i spun cat de mult o iubesc. De aceea stiu ca sfatul tau e foarte pretios. Imi pare rau pentru pierderea ta!

Mamiţuni spunea...

Imi pare tare rau... cu atat mai mult cu cat am vazut cu intarziere...

Condoleante, Raluca...

alma spunea...

Imi pare rau Raluca, te imbratisez tare! Alma

Anonim spunea...

Condoleante!

alma spunea...

Imi pare rau Raluca. Imi amintesc de ai tai de cand eram noi mici. Te imbratisez tare si cu drag, alma

Anca Toacaci spunea...

Condoleante Ralu draga. te imbratisez cu drag!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin