miercuri, 10 decembrie 2008

Cine se aseamănă...

Nu am putut niciodată să mă prind cu cine seamănă un copil...chiar dacă pentru mulţi e clar, eu nu am poate suficientă imaginaţie în a găsi similitudini între progenituri şi aparţinători. Nici măcar când e vorba de al meu.

Când a apărut Gogoaşa Atomică, m-au distrat părerile legate de acest "vital" subiect. Şi ele au fost foaarte împărţite, încă de la început. Unde mai pui faptul că lumea se şi răzgandea.

Matei a avut perioade în care, potrivit părerii generale, semăna cu mami, apoi altele, când semăna cu tati.

Nici măcar bunicii nu au reuşit să se hotărască, deşi au folosit şi materiale documentare - pozele noastre de când eram mici.

Ca să închidem acest subiect, să liniştim populaţia, am cerut parerea specialiştilor. Şi iată ce a ieşit!


MyHeritage: Family tree - Genealogy - Celebrity - Collage - Morph

Deci, Matei seamănă LA FEL cu mami, ca şi cu tati!

Ca să vezi...

Al vostru? Cu cine seamănă? Încercaţi şi voi instrumentul de măsură. E distractiv!

8 comentarii:

stefan spunea...

ok, doresc sa multumesc public partenerei mele de viata. Din toata arhiva de poze a familiei, de 7-8 Gb, a gasit cea mai sforaitoare poza cu mine.

zzz ZZZ zzzz.....

raluca spunea...

oops...scuze...mie nu mi se pare aşa rea

Andreea Badran spunea...

Hehehehe ... vezi ca au mai facut si altii chestia asta ... inclusiv eu! E o prostie dupa parerea mea, dar pentru distractie merge!

Unknown spunea...

de acord cu andreea...
mi-am facut-o si eu acum cinci minute...
rezultat surpriza: fifty-fifty. asta ca sa fie toata lumea impacata
recunosc totusi ca e fun :)

alina spunea...

Hi hi, funny. O să fac și eu, pentru amândouă fetele. Deși părerea universală a lumii este că amândouă sunt ale lui tati, prea puțin ale mele. O fi așa, n-o fi așa ...

alex spunea...

Pai din cate am observat eu, (tot asa specialista pe subiectul asta ca si tine fiind), efectiv in timp caracterele deriveaza. E ca si curbele alea screensaver, care din alb vireaza in verde, apoi pe nesimtite observi ca sunt deja violet . . Ana la inceput era declarata "leita ma-sa", iar acum corul general s-a razgandit

Stefan, esti absolut prezentabil. (toti stefanii sunt creti, al meu e identic . . )

Andreea Badran spunea...

Auzi, nu-ti fie cu suparare, dar ma poti lamuri si pe mine cum vine de se leaga ca nu mai pricep nimic ... cum doamne iarta-ma apar eu ca as fi accesat blogul tau, de pe ip-uri diferite, atata timp cat eu folosesc mereu acelasi calculator si am mereu aceeasi conexiune si mai ales cum dumnezeu apare ca as folosi cand windows vista cand xp? Se poate ca blogul tau sa fie de fapt accesat pornind de la al meu cumva si in felul asta sa-ti apara tie ca eu am intrat de atatea ori? Ca altfel nu-mi explic! Ca si la mine pe sitemeter am aceeasi nelamurire. Sunt bloguri de pe care se intra de zeci de ori fara sa-i banuiesc pe cei care-mi apar acolo ca n-au altceva mai bun de facut decat sa-mi acceseze mie blogul de 1000 de ori pe zi.

raluca spunea...

Andreea ,eu habar nu am...presupun ca acolo arata cati au ajuns aici plecand din blog-roll-ul tau, nu ca tu ai intrat din locuri diferite...eh, tehnica asta ma omoara

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin