marți, 2 iunie 2009

De aniversare

Nu, nu este ziua lui Matei. Nici macar a mea, sau a lui Stefan.
Nu este aniversarea casatoriei, sau alt eveniment din viata reala.
E o sarbataoare virtuala!
Ca sa fiu mai precisa, a fost. Pe 30 mai.
A fost prima aniversare a "Lucrurilor marunte". Blogul nostru. A implinit un an! S-a nascut la Cluj, in timpul TIFF-ului, iar acum isi sarbatoreste primul an, tot de aici.

Un an in care a crescut mult. Chiar nu ma gandeam la asa o evolutie. In zilele bune, are in jur de o suta de vizitarori unici. Binisor, as spune. Nici prea prea, mici foarte foarte.

Datorita lui, am cunoscut lume noua, prieteni noi. Datorita lui, cei dragi sunt la curent cu evenimentele mai mici sau mai mari din viata noastra. Datorita lui, simt ca am si eu gasca!

Ii doresc sa creasca mai mare, alaturi de Matei. Va invit sa treceti in continuare pe la noi si chiar sa ne lasati comentarii, daca aveti chef!

Pentru delectare, primul post de pe acest blog, aici.

4 comentarii:

adra_bell spunea...

He, he! La multi ani blogului! Sa aiba parte de multe postari la fel de frumoase si de vizitatori prietenosi!
Da, da si eu simt ca suntem o gasca, chiar ar fi frumos sa ne intalnim candva, undeva, chiar daca vor lipsi o parte din blogeritele din afara, dar daca organizam bine-bine poate vin si ele. O intalnire a "mamicutelor cu blogulete pentru copilasi"

sultana spunea...

ce de mai petreceri ! LMA !

crina spunea...

la multi ani blogulet! E mai mare cu 2 zile decat al nostru :). Si imi doresc sa citesc pe blogul tau povestiri despre primele iubiri ale lui Matei :)

Rox spunea...

La mai mare!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin