miercuri, 12 august 2009

E vorba de încredere

Nu mi-au plăcut niciodată limitările. Îngrădirile.

Poate din acest motiv am respins fără să clipesc ideea de ţarc, în care să îmi postez copilul, ca pe-un animăluţ la zoo... Întreaga noastră casă este destul de children-friendry, tocmai pentru că am vrut amândoi să îl lăsăm pe Matei să exploreze toate camerele. Nu avem bibelouri, care să se spargă, prizele sunt cu protecţie, iar eu sunt mereu cu un ochi la el...

Recunosc, e foarte ingenios când vine vorba de mici stricăciuni, pe care nu le văd însă ca pe nişte tragedii...

Pentru că tocmai a trecut pragul de un an şi jumătate, ne-am gândit că e suficient de "matur" încât să îi deschidem pătuţul.

A primit modificarea cu entuziasm, fericit că acum poate să se prezinte singur, la şapte dimineaţa, în vârful patului nostru.

4 comentarii:

Unknown spunea...

He!He!He!
sunt perfect de acord cu tine... nici mie nu mi-au placut chestiile astea + premergator + ham:))))))
Ioana a stat in patul de bebe pana la 6 luni, dupa care a dormit cu Alex in pat normal.
Si chiar si la Alex unde eram incepatoare... am folosit acest patut pana la 9 luni!

sultana spunea...

felicitari! nici eu nu sint pentru limitari, si totusi am folosit intr-o vreme tarcul din cauza pisicilor, iar patutul de bebe inca il mai are pentru ca NU VREA el sa-l schimbe, daca ma credeti. am incercat de citeva ori si nu vrea sa stea in alt pat, decit in patutul lui mic. w-endul asta vrem si noi sa "rupem pisica in doua", cu orice risc, deja nu mai incape in patut.

Anonim spunea...

s-a intamplat pana acum sa se rostogoleasca si sa cada din el? Pt ca noi il mai lasam in timpul zilei sa doarma in patul nostru si de vreo doua ori a cazut din el cu toate pernele din lume... Ori este copilul nostru inca prea mic pt asa ceva - 13luni?
Ioana

raluca spunea...

Ioana, după cum vezi, înalţimea de la care poate să cadă e mică, nu se întâmplă nimic. E puţin altă treabă cu paturile noastre...acolo se pot lovi mai rău. Tu stii mai bine cat de mult se foieste cand doarme. Daca isi schimba des pozitia in timpul somnului, nu iti recomand sa il pui sa doarma altundeva decat in patut inchis. Cel putin nu inca. Vei stii cu siguranta cand poti sa il pui sa doarma in pat normal.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin