luni, 31 august 2009

Nanny Knows Best


Mi-ar plăcea să găsesc o bonă care să-i citească poveşti. Una care să se joace cu el şi să-i vorbească normal, ca unei persoane, chiar dacă el nu poate încă să-i răspundă, altfel decât în gângureli şi în silabe repetate. Pentru că înţelege. Cam totul.

Mi-ar plăcea o bonă cumsecade care să îi arate, cu duhul blândeţii, unde a greşit, fără să îl ameninţe cu Bau-Bau-l, sau şi mai rău, cu sacul ţiganului.

Mi-ar plăcea o bonă care să-şi ţină promisiunile, care să nu îl amăgească pentru că e mic.

Vă jur că nu vreau una cu doctorate, tot ce îmi doresc e-un suflet cald, cu mult bun simţ şi cu răbdare, care să ne respecte pe-amândoi.
Ar fi oare, posibil aşa ceva? Vreau prea mult, oare?

În "lunga"-mi experienţă de parcuri şi grădini, am cunoscut o grămadă de bone, dar sincer n-am prea găsit vreuna cu care să îmi las copilul liniştită...
Voi aţi găsit? Există?

6 comentarii:

adra_bell spunea...

N-am gasit! Am renuntat la ideea de bona

Anonim spunea...

Da, dupa lungi cautari, dupa momente de disperare in care renuntam la ideea de bona. Exact asta este, un suflet cald. Are si ea hibele ei, nu vom gasi insa niciodata pe cineva perfect.A aparut exact la momentul potrivit, am fost la un interviu stabilit sa vad 4 bone, cand le-am vazut pe toate doamnele din sala de asteptare i-am spus tipei care mediatiza interviurile ca pe ea o vreau, a fost o chimie, cred.
Vei gasi pe cineva cu siguranta, pana atunci este extraordinar ca poti petrece tu timpul cu el.

Unknown spunea...

Nu existaaaaaa!
Sau?!?
poate aveti mare noroc!!!

Ganduri mici spunea...

Da, da, da. Noi am gasit-o. Asa cum o descrii, deci exista. ii doresc si lui Matei norocul piticilor mei!

raluca spunea...

deocamdata eu nu am nevoie full-time de una...doar din cand in cand si o folosesc pe tanti care imi face curatenie...e ok, dar nu as lua-o cu norma intreaga, pentru ca nu prea indeplineste cerintele scrise mai sus. sper sa apara una atunci cand voi avea cu adevarat nevoie.

Loredana spunea...

eu m/am sacrificat si am stat cu ea pana aproape la 3 ani pana am dat-o la gradinita. sacrificiul a fost unul financiar evident, pentru ca altfel a fost grozav sa pot avea eu grija de ea si sa nu stau pe ace oare ce o face altcineva cu copilul meu. noi asa am hotarat si am reusit.
poate veti avea noroc sa gasiti o bona cumsecade in care sa ai incredere.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin