vineri, 13 noiembrie 2009

Cu pantofiorii în mână

După cum când se lasă liniştea în casă nu e un semn deloc bun, la fel şi cu blogul ăsta. Când e linişte, e cam de rău...de ieri de pe la prânz, Matei a oscilat între următoarele cifre: 38 cu 2 şi 39 cu 6, cu noi recorduri personale, în toiul nopţii: 40 cu 6. În rest, nimic: nici tuse, nici muci, nici roşu-n gât, doar moleşeală în momentele peste 39.

Mister total...eu bănuiesc din nou vreo măseluţă, deşi ar cam exagera.

Am început şi eu să fâlfâi acum puţin, pentru că l-am culcat fără febră.

Nu am apucat să vă povestesc încă despre ticul lui. Când e obosit, când se plictiseşte sau e concentrat, Matei îşi răsuceşte părul. Îmi aduce aminte de un coleg de liceu, care avea exact acelaşi tic...sunt curioasă dacă şi-l va păstra atât de mult şi el.

În seara asta, Matei nu a vrut să îşi lase tenişii din mănuţe. A adormit cu ei în braţe, fără să îşi mai răsucească părul. Înseamnă că avea un motiv foarte important pentru gestul lui. Oare a fost felul lui de a-i spune febrei să-şi ia tălpăşiţa?

Vă rog să ne ţineţi pumnii, să trecem cu bine noaptea asta!

11 comentarii:

crina spunea...

multa sanatate lui Mateicelscump!

sultana spunea...

va ținem pumnii. sanatate !(simpatică mînuță în păr :)

Andreea spunea...

Multa sanatate, Matei!

Danae spunea...

Doamne ajuta!
Sanatate!
Cuma fost?

Ceska777 spunea...

Eu am tot auzit de roseola infantum zilele astea... Sa fie febra asa mare doar de la vreo maseluta? Noi am avut-o, roseola, in vara cand ii ieseau caninii, dar dupa trei zile de febra mare in loc de canini complet iesiti la lumina zilei am fost plini de bubite. Eu va doresc sa fi fost un episod trecator dar febra-i parsiva rau...nu stii sigur ce semnalizeaza.
Multa sanatate!

raluca spunea...

Multumim de urari. Inca mai avem febra, dar nu asa de mare.
@Danae /cum a fost ce?
@Ceska / a avut roseola de revelion...deci nu mai poate fi ea

Andreea Badran spunea...

Of, sanatate lui Matei si putere tie. Si Rayan tuseste nasol de tot si peste cateva ore il asteptam pe dr pe la noi sa vedem de unde-i buba. Eu una asa m-am saturat ...

Loriana spunea...

Va timen pumnii sa scapati repede-repede de febra!!!

stanca spunea...

va tinem pumnii dragilor. se zice ca temperatura de dinti nu depaseste 38 si ca peste 38cu 5 inseamna vreo infectie undeva. noi cand are asa di nu sunt nici muci nici rosu-n gat ii facem un examen de urina...poate fi si aici baiu. aveti grija de voi pupilici

Andreea Demirgian spunea...

Sunteti ok?

Razvan spunea...

Sanatate si cele mai bune ganduri! Speram ca totul sa se fi rezolvat de acum si ca Matei este din nou jucaus si la datorie :)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin