marți, 24 noiembrie 2009

Îl iubim pe Thomas



O dovadă grăitoare a faptului că a crescut e felul în care reacţionează la vederea camerei de filmat. Dacă până nu demult îi ignora prezenţa, acum se cam intimidează...să însemne asta că trebuie să tăiem actoria de pe lista cu posibilele-viitoare-cariere?

După cele două săptămâni de febră/muci/tuse, tati a simţit nevoia să îi cumpere ceva frumos.
Aşa că a apărut însuşi Thomas, care ştie să facă şi baloane.

Super-jucărie, o recomand cu căldură! Succes garantat.

8 comentarii:

Ceska777 spunea...

Am vazut filmuletul de vreo 4 ori.... gaza a recunoscut inca din blog roll pe Thomas si n-am scapat prea repede. Si la noi e Thomas in top, eu insa vreau sa ii iau un circuit de tren poate chiar locomotiva albastra, sa vedem. Ce marca e a voastra?

Ceska777 spunea...

Again and again...
am observat lampa din planul indepartat, pisica, calutii de mare de pe perete....si cantam cu Thomas tóti trei, incl tati, refrenul francez cu "la vie nous sourie". :-)
Matei are un dinozaur pe tricou? Intrebare de la gaza mea.

alina spunea...

Si noi il iubim pe Thomas, chiar daca suntem fete. Cat de curand mergem si la spectacol si poate, daca reusim, sa ne si plimbam cu el, in varianta reala si la dimensiuni de tren adevarat (avem aici privilegiul, pe un traseu turistic cu un fel de mocanita - Puffing Billy). :) Ne gandim si la voi cand vom fi acolo.

Danae spunea...

Ce scump e Matei... iar jucaria asta e chiar tare. Frunzele mele-s mari acum, dar cred ca pentru cei mici e de mare efect.

raluca spunea...

@Ceska - si eu stiu versurile pe dinafara, in varianta engleza ce-i drept si marturisesc ca nu mi se pare un cantecel deloc enervant. Marca jucariei e Tomy. Pe tricou, Matei are un zmeu :)
@Alina - hihi, ce simpatic! sa va ganditi la noi.
@Danae - sper sa nu se plictiseasca repede de ea. oricum, i-o dau doar din cand in cand

Alina spunea...

Ce dulce e :)

Andreea Badran spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andreea Badran spunea...

Stiu si eu locomotiva, e bestiala. Si vezi ca mai e una care scoate si abur, ceva similar.
Mi-era dor de voi. N-am mai intrat pe bloguri, n-am mai scris nici pe al meu, am avut o perioada destul de proasta, acum sper sa iesim incet, incet din ea. Si poate ne mai si vedem ...
Noi am inceput iar sa iesim in parc, duceam dorul. Plus ca aerul curat ne prinde si noua tare bine dupa atata convalescenta.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin