marți, 15 decembrie 2009

Părinți denaturați

Faptul că suntem mari devoratori de filme nu mai este probabil niciun secret pentru cititorii acestui clasor virtual de lucruri mărunte. Ceea ce probabil bănuiți este că suntem totodată devoratori de seriale.

Avem în permanență pe rol vreo trei-patru. Acum lucrurile stau cam așa: tocmai am văzut ultimul episod din Dexter, sezonul patru, serialul despre un ucigaș în serie de ucigași în serie. Cu House suntem la zi, nici nu mai știu ce sezon...fani pe viață. Urmărim și FlashForward, un serial nou cu o premiză simpatică( toţi locuitorii planetei îşi pierd cunoştinţa simultan preţ de 2 minute şi 17 secunde, perioadă în care văd ceea ce li se va întâmpla într-un anumit moment din viitor), dar despre care nu mi-am format o impresie clară.

Descoperirea lunii este însă un serial de-a dreptul d-e-m-e-n-ț-i-a-l! Breaking Bad. Îl recomand, clar, un serial de nota zece.

Nu știu dacă ați văzut Weeds, un alt serial pe care îl ador, mai ales ultimele două sezoane, în care totul o ia complet razna. Ca și subiect cele două seamănă...Și nu știu exact de ce, dar Breaking Bad îmi aduce aminte de Arrested Development.

Ștefan, dacă treci pe aici, te rog să spui și tu ceva, doar e subiectul tău!:)



Acum mi-am dat seama...nu prea sunt seriale de părinți responsabili...oops.

2 comentarii:

Unknown spunea...

am vazut cu cristi m. pilotul si dupa aia m-am lecuit. e ok, da nu m-a prins. e un altfel de weeds ( p care am reusit sa-l termin iupii)cu protagonist masculin, subiectu e intersting asa, bine scris, da ma enerveaza actorii.
raman cu scrubs, how i met your mother, neveste disperate, heroes, legend of the seeker, gossip girl, vampire diaries (kiar dk e retard), accidentally on purpose. si ma apuc soon de flash forward. abia astept noul sezon true blood. always love:)

raluca spunea...

@anca - sunt curioasa de parerea lui cristi:)pe noi ne-a cucerit, zau! cat despre dragostea pentru true blood, eu sunt innamorata iremediabil de vampirul Eric!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin