miercuri, 16 decembrie 2009

Vizita la stilist




Am făcut-o, l-a tuns puțin așa cum mi-am dorit. Sunt mulțumită. Cred că și el e fericit ca nu mai îi intră în ochi.

10 comentarii:

Ceska777 spunea...

Cum l-ai convins sa stea cuminte? Eu incerc de o saptamana sa ii tund breton si nu reusesc, nu sta! Ce tactica a avut frizerul?
Sa merg la frizer doar pentru un tuns breton mi se pare ....ciudat. Si de restul pletelor nu as vrea sa ma despart inca. Caci de-ar fi pe-asa am scoate masina de barbierit a lui tati....

raluca spunea...

a primit si el un piaptan si un pamatuf de scuturat parul si era foarte ocupat. in plus, de fiecare data cand am fost la frizer, a stat la mine in brate, fara sa ne facem probleme ca ne umplem cu parul care era taiat. obiectul interzis e insa tocmai masina de ras, il sperie. eu zic ca se poate si numai breton la frizer, eu am facut-o de multe ori pentru mine.

Monica spunea...

hi hi, cum imi place de el acolo unde sta gugulici(ca pe asta o uitaram, cand vorbeam de ardelenisme si alte alea)
pentru un breton perfect (cum era al fratelui meu, ca nu avea parul cret)mama mea incalzea usor o foarfeca(cat sa nu fie rece cand atinge fruntea) si trecea la fapte. cam pe la 11 noaptea, cand bebe dormea dus.

raluca spunea...

@Monica - eu spun pur si simplu "guguli" :)farfeca incalzita mi se pare o idee excelenta, desi eu nu m-as incumeta sa il tund singura, mai ales in somn...

Ceska777 spunea...

Brrrrrrrrr, in somn -exclus! Nu-s convinsa nici ca ziua l-as tunde mai bine dar mai astept cateva zile, poate anul nou pana incerc iar sa il slutesc. Problema e ca ii intra parul in ochi si nu ii pot pune agrafe, nu? Mai vedem....Azi a stat cuminte la vaccin poate la cumparaturi intram fuga si la frizer si ne rezolvam caofura pentru aniversare.

Monica spunea...

nu pricep ce de speriat la taiat un breton in somn din moment ce bebe nu se misca, cum foarfeca nu e rece.
ah, mi-am mai amintt un ardelenism: dundi, pentru copii rotofei.

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Ingrid spunea...

Salut Raluca!
Copilul minunat, bretonul foarte haios, tunsoarea reusita si off topic, te rog spune-mi de unde pot sa cumpar pufi patrati ca ai vostri?

raluca spunea...

Buna ingrid, pufii nostrii sunt primiti cadou, poti incerca insa la carecutarepunctro, regele pufilor!

Ingrid spunea...

he, he! Multumesc Raluca! m-am uitat eu pe carecutare ianinte sa-ti sctriu si am gasit doar asternuturi, pufi deloc :(. Imi doresc foarte mult sa "impodobesc si eu casa cu cativa ca ai tai si am tot cautat azi pe net, dar nimic. Poate ca intr-o zi o sa gasesc printr-un cotlon al viralului ceva...
Sarbatori ferincite si linistite!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin