vineri, 15 ianuarie 2010

Am o curiozitate

Am primit cu întârziere câteva pozne de la Predeal și nu mă pot abține să nu le fac publice...îmi plac prea mult!

Eu spun că arată foarte promițător, abia aștept să îl pun pe schiuri!

Voi de la ce vârstă ați făcut acest pas?

Ca începător la 30 de ani am fost permanent umilită de schiorii toddler, care mă depășeau în trombă:))



9 comentarii:

Unknown spunea...

mah, cica inainte de trei patru ani nu prea merge... cel mai bine tre sa vorbesti cu al meu, care in tineretile lui a facut schi de performanta si cat statea la predeal la bunici facea pe monitorul ca sa mai faca un ban in plus...

noi acum am pus-o pe rebe prima oara....

crina spunea...

eu la 20 de ani am intrat cu schiurile intr-o femeie batrână de pe margine și i-am vărsat sacoșa cu sticle cu lapte. Rares le va avea în picioare muulllt mai devreme.

Anonim spunea...

Tocmai ne-am intors si noi de la ski si monitorul de la scaoala de ski imi spunea acelasi lucru ca si Bogdana: si anume ca cei mici nu au oasele stabila sub 4 ani.
Asa ca mai aveti de asteptat inca o iarna si apoi pe skiuri sa il vedem!

Carmen

raluca spunea...

eu ma gandeam ca poate poate merge si de la trei ani, desi la cat "succes" au avut toate actiunile ce presupuneau zapada...m-as mira.

stefan spunea...

@crina
:))) da' ce facea tanti aia cu sacosa de lapte pe marginea partiei? dadea de baut la sportivi, ca la maraton?

Simona spunea...

Aici teoria spune ca de la trei ani e deja ok sa-i pui. Eu am facut schi de performanta si in perioada cand invatam ne-a umilit rau de tot o pustoaica care nu avea decat 4 ani si ceva, avea o tinuta si o viteza si un stil de ne venea la toti sa ne suim pe pereti de ciuda... Cand l-am pus pe Robbie prima data nu avea nici doi ani dar a vrut neaparat sa faca si el ca mama si ca tata. I-a placut cat de cat dar am facut experienta scurta sa nu-l solicitam prea tare. O sa incercam acuma, ca se apropie de trei ani sa vedem. Tot inainte de doi ani l-am pus si pe patine (cu lama dubla sa nu-si faca gleznele praf), dar de alea i-a cam fost frica. Uite:
http://picasaweb.google.com/familiagaina/Revelion20082009#5287641696839381122
Si
http://picasaweb.google.com/familiagaina/DecembrieDiverse#5276918660728200706
Va dorim succes!

Ruxel spunea...

Eu am inceput de la 3 ani si am schiat an de an, fara intrerupere pana la 22.
Pe Bia am pus-o pe schiuri prima oara anul trecut in iarna, deci la 3 ani si 5 luni si a fost un succes total. Nu cred ca a cazut mai mult de 2 ori in 4 zile de schiat. In a doua zi, chiar facea niste "manevre" de-mi statea mie inima-n loc.....si a fost extrem de incantata de ceea ce se intampla :))
Nu contrazic parerile expertilor, insa avand experienta mea proprie, a fratilor mei (pe rand toti am fost pusi pe schiuri de la 3 ani) si a Biancai...cred ca poti incerca.

raluca spunea...

Ruxel, asa ma gandeam si eu...la cat de curajos/inconstient e matei, ii prevad un viitor luminos pe schiuri:))

crina spunea...

@Stefan: iti dai seama că nu am intrebat-o. Dar din ce imi aduc aminte săraca stătea si se uita la pârtie. Cu sacosa de fâș lângă picioare, cu sticle din alea largi la gură pline de lapte. Neacoperite. I le-am făcut praf, pentru că eu nu m-am mai putut opri decât în brațele ei.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin