sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Scurte

** Aproape de stația de la Armenească, dacă ești foarte vigilent, poți să vezi un papagal viu enorm, foarte frumos colorat, care are o cameră doar pentru el, la parterul unei case. Îl văd mereu cocoțat de grilajul ce protejează ușa, rozând tencuială. Cred că se simte singur în camera goală...dacă ar sta măcar pe marginea ferestrei, să se uite la mașini și la oameni.

** După un moment de neatenție, l-am găsit ronțăind un marker permanent NEGRU...Se pare că suntem arestați la domiciliu, până voi descoperi metoda magică de curățare a bărbii negre astfel formate...și noroc că nu are obiceiul să scoată limba la oameni.

** Mega Image e singurul magazin unde am găsit pungulițe parfumate pentru împachetat scutece folosite. Sunt extrem de utile, nu mai sunt nevoită să ies pe balcon pentru a arunca obiectul "mirositor" la gunoiul special amenajat acolo. Le recomand și vă întreb dacă ați mai găsit pe undeva.

**Ieri am inaugurat studioul, printr-o ședință foto organizată ad-hoc, cu trei copii și trei mămici. A fost un succes total. abia aștept să îl mai folosesc!

6 comentarii:

Andreea Badran spunea...

Pai si nu le vedem si noi? Pe ele, pe poze?

ILANA ANDREEA spunea...

Si mie mi-ar placea sa vad pozele! :) Felicitari si multa bafta in continuare! O sa fie mult de munca, dar cand muncesti cu drag e parca mai usor :)

raluca spunea...

in curand si poze:))avweti putintica rabdare!
Ilana - multumesc de incurajare!

Ruxel spunea...

Doamne ce copil superb ai!

Andreea Badran spunea...

Adevarul e ca, asa cum spune si Ruxi, Matei e un copil foarte frumos (nu ca nu s-ar cunoaste si mana artistei in fotografia asta), iar gura, gura aia a lui zici ca-i pictata. Cred ca si sa o fi comandat asa, daca s-ar fi putut asa ceva, si tot nu ar fi iesit atat de perfecta.

raluca spunea...

fetelor, multumim de complimente, pe bune...ma faceti sa rosesc

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin