marți, 9 februarie 2010

Avatarurile unei după-amieze reușite

Principiul pentru care declar că îmi place un film este legat de felul în care mă cucerește și mă face să intru în poveste, să empatizez cu personajele. Ei bine, astăzi am mai descoperit un mod: te târăște LA PROPRIU în lumea lui.

V-ați prins desigur că vorbesc despre Avatar-ul pe care l-ați văzut toți. Am reușit într-un final să îl vedem și noi la IMAX și mi-a plăcut mult.

Am mers acolo mânată evident de curiozitate dar plină de prejudecăți... în general nu mă extaziez la filmele unde partea de efecte speciale e mai lăudată decât povestea.

De data asta mă declar învinsă. IMAX-ul ăsta chiar e o invenție grozavă... Da, da, știu că cinematografele 3D sunt de o grămadă de vreme, însă pentru mine a fost o premieră.

Ce mi-a plăcut cel mai mult și mai mult? Să zbor cu creaturile alea ca niște dinozauri! Mă obsedează zborul de multă vreme, de când am zburat cu parapanta și apoi nu m-au mai lăsat ai mei. E cea mai mișto senzație prin care am trecut... și mi s-a părut atât de normal, încât nu mi-a produs nici un fel de frică.

Am căutat-o apoi peste tot, am găsit-o în vise și acum. În cinematograf.

La final, vă spun că abia aștept "Alice în țara minunilor" a lui Tim Burton, care sper să fie la fel de dementă ca celelalte filme ale lui! Adică nebunie în IMAX... ce ți-ai putea dori mai mult?

5 comentarii:

Tea spunea...

mi se pare mie sau toate filmele o sa iasa de acu' in 3D?:D:)))

raluca spunea...

asta intr-un viitor, nu chiar atat de apropiat...cert e ca va creste numarul de filme scoase in 3D, ce putin din cate stiu eu.

Andreea Badran spunea...

Daaaa, si eu astept Alice in tara minunilor si vreau sa-l duc si pe Rayan atunci. Si tot la Imax.

raluca spunea...

@Andreea - haha, nu cred ca e tocma un film de copii, nu te lasa pacalita de titul!

Tea spunea...

@andreea, @raluca - e drept ca nici cartea nu-i

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin