luni, 20 septembrie 2010

Pe coclauri

Am ratat din nou talciocul și îmi pare foarte rău...Și nu pentru că aș fi avut ceva de vândut sau de cumpărat, dar mi-aș fi dorit mult să mă întâlnesc cu lume. Oameni care îmi sunt dragi dar cu care mă văd rar, nu știu exact din ce cauză.

Ca și în cazul ultimelor două ediții, am fost plecați din București, de data asta la Timișoara. Unde am fost nași, pentru prima oară și unde ne-am simțit grozav cu toții. În special Matei, care a fost înnebunit după o mătușă de-a lui de opt anișori.

Iar faptul că faptul că voia mereu să fie în preajma lui bebe-Sonia-proaspăt botezată mi-a dat speranțe că și noul membru al familiei noastre va fi primit cu entuziasm. Da da, nu îmi fac iluzii prea mari legate de acest subiect de care mă documentez din greu și întreb cum a fost și pe la alții.

Mi-ar plăcea mult să vă arăt și câteva poze din timpul botezului cu Mateicelcuminte, să vă bine-dispun așa de dimineață cu imagini nemuritoare cu el băgându-și mâinile până la cot în vasul cu apă de botez sau cu el întins pe covor sub altar.

Și o mică mostră a faptului că uitarea e contagioasă. Faptul că eu sunt uitucă a căpătat dimensiuni îngrijorătoare de când cu noua condiție; dar faptul că Ștefan a uitat hainele de botez călcate și pregătite acasă e de-a dreptul alarmant...Așa că primul lucru pe care l-am făcut odată ajunși în Timișoara a fost o raită la mall, să ne încropim niște ținute cât de cât adecvate momentului. Important e că nu am lăsat acest "mic" incident să ne strice buna dispoziție care a guvernat apoi tot week-end-ul.

7 comentarii:

Ema spunea...

Felicitari pentru bebe-Sonia-proaspat-botezata! Si trebuie sa remarc ca aveti o gandire pozitiva cu toii, pentru mine a uita acasa hainele fesive ar fi echivalat cu un cataclism. Unul mic, ca sa pastram proportiile, totusi!

alina spunea...

eu vreau pozele cu Matei in timpul botezului! :))

raluca spunea...

@Ema - altfel nu se poate, decat cu gandire pozitiva, la cat sunt eu de uituca/dezordonata:)
@Alina - da, si eu le vreau, am rugat deja lumea sa mi le dea. le fac publice deindata ce le primesc

sultana spunea...

bine ca sinteti bine! ma asteptam sa ne vd la verde, macar cu talciocul, insa am aflat ca ati avut de facut ceva mai dragut, asa ca next time. si poze si eu!
(iar cu hainele, ce fericire mai mare decit sa-ti cumperi hainute "ca ne trebuie draga", nu ca ma plictisesc:)

raluca spunea...

da, bogdana, de voi imi era cel mai dor...cat despre haine, acum ca imi schimb dimensiunile pe zi ce trece, nu pot sa zic ca ma incanta asa tare sa imi iau haine din pacate.

Andreea Badran spunea...

Uf, deci de-astia ne sunteti ... si noi care ne tot intrebam ce-i cu tine de nu mai vii in parc. Intrasem la idei, si noi, si Domnica, si Marina (chiar ieri am vorbit cu ea despre tine, ma intreba daca stiu ceva), niciuna nu se incumeta sa te sune ca ne gandeam la tot felul de tampenii ...
Bine ca sunteti ok cu totii, rasuflam usurate acum. Ne vedem in parc sa inteleg?

raluca spunea...

din pacate, Matei s-a ales cu niste muci pe care nu dorim sa ii impartasim. deci ne vedem peste cateva zile abia...

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin