luni, 28 februarie 2011

Eve



Da, e vorba de personajul din desenul animat Wall - E, pe care Matei nu l-a prea văzut, dar îl știe din cartea de la Adevărul. Mare ne-a fost mirarea, sau mai bine zis distracția, când aseară după baie băiatul s-a încotoșmănat cu plapuma și a declarat fericit că este E-V-E...De unde i-a venit asta, nu am nici cea mai vagă idee. Sunt convinsă că, asemenea nouă și voi găsiți că asemănarea cu personajul e mai mult decât evidentă:)





Tot în același ton ludic, vă prezentăm câteva exemplare din colecția de miriapode care crește în fiecare zi. La fel, asemănarea mi se pare mai mult decât evidentă...studiați cu atenție problema - fiecare exemplar e dotat cu ochi, gură și piciorușe.


2 comentarii:

sultana spunea...

foarte tari desenele lui matei! pt 3 ani... eu am unul singur de la petru, realizat in urma cu citeva luni, cit de cit inteligibil (un chip). unul. mi-e ciuda putin ca nu e un talent in sensul asta, insa voi nu aveti pb asta. si eve (+ wall.e) a fost si pt noi luni intregi o obsesie, cam primul desen animat serios, lung metraj, pe la 2 ani si ceva.noi, parinti denaturati :)

raluca spunea...

omizile astea au pornit evident prin imitatie, i-am facut eu si m-a tot rugat sa mai fac, iar apoi l-am pus pe el sa faca singur. Si a fost singura chestie pe care a vrut sa o faca...e clar ca ii place sa deseneze cercuri.
Cat despre Eve, treaba a fost cumva invers: nu si-a pus plapuma in cap ca sa semene cu ea, ci si-a dat seama ca seamana DUPA ce si-a pus-o in cap. Si asta m-a fascinat pe mine, cum functioneaza creierasul lui la asocieri:)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin