vineri, 29 iulie 2011

Marea migrare

...va începe vinerea viitoare, când mama își va lua zborul împreuna cu puii către Oradea. Ok, nu e așa mare distanța, but still...doi copii + bagaje + cărucior (am nevoie ca să stea în el prin curte/casă). Încă nu am exact imaginea situației, nici nu prea vreau să o am, sigur va fi puțin dificilă această trambalare. Dar eu zic că merită, mai ales că de luni grădi intră în vacanță, așa că am neapărată nevoie de extra-help, încă nu pot să mă ocup de amândoi în același timp.

Am planuri mari, de mers la băi, de Matei bronzat, de eu bronzată :) și de muulte muuulte fructe și legume consumate direct din grădină! Nu pot să spun că fug din calea caniculei, pentru că și acolo e cald, dar parcă e mai ușor de suportat dacă ai curte și fântână.

Partea dificilă va fi lipsa tăticului din dotare, care rămâne acasă, dar care plănuiește la rândul lui o mică destrăbălare binemeritată - aș spune. Mă bucur că măcar el va reuși să vadă Interpol, pe care eu îi iubesc mult.

Când mă voi întoarce, plănuiesc să încep și diversificarea lui Pavel( probabil un fel de auto-diversificare). Va fi înainte de șase luni, dar el deja dă semne că vrea să testeze și alte chestii de mâncare, așa că nu văd niciun rău să o pornim mai repede, pe la cinci luni jumate.

Din păcate, există mari șanse ca blogul să intre și el în vacanță cât timp voi fi plecată. Adică de vinerea viitoare până la sfârșitul lui august.

A! Încă ceva - tocmai am constatat că blogul meu a împlinit trei ani de ceva vreme, pe la începutul lui iunie. Chiar nu îmi vine să cred că am fost în stare să mă țin de treaba asta atâta vreme și să nu mă plictisesc deloc. Și asta datorită vouă, datorită multelor beneficii pe care mi le-a adus. Datorită oamenilor faini pe care i-am cunoscut prin intermediul lui. A crescut(mă refer la trafic) dar nu prea mult, exact așa cum îmi doresc, să rămână un colțișor virtual nu prea umblat, în care să am senzația că cunosc pe toată lumea care îmi calcă pragul :)

Termin tot cu niște imagini cu puii, știți că nu mă pot abține :)


7 comentarii:

g.cojocaru spunea...

La multi ani blogului, iar voua, vacanta placuta! sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus... Cat despre vacanta blogului... eu, promit sa astept cuminte revenirea voastra. ;)

Audrey J spunea...

Ce bine de voi! Soare, aer curat, fructe proaspete, mama care ajuta...o sa aveti o vacanta de vis :)
Drum bun!

Simona spunea...

Si noi va asteptam cuminti aici, intre timp sa va distrati la maxim si sa reusiti tot ce v-ati propus!!!
Pupam!

Bee spunea...

Vad ca toata lumea s-a aliniat cuminte in asteptare, si noi, asta daca nu vrea taticul din dotare sa bage niste info la cald despre Interpol. Dar si blogul are nevoie de un mic respiro, na.
La multi ani ciobului colorat prin care se reflecta asa frumos lumea voastra!

Bob spunea...

mare migrare merge la fix cu un upgrade de blog. vezi mai multe detalii la Dana -http://dana.urbankid.ro/2011/07/casa-noua-curata-si-primenita/ - ar fi placerea noastra sa te alaturi familiei UrbanKid.ro, fara nici o obligatie din partea ta ;)

raluca spunea...

fetelor, vă mulțumesc mult!

@Bob - probabil ca sunt o conservatoare, dar imi place mult cum mi-am aranjat lucrurile pe aici, cu blogroll-ul meu si bannerele mele...parca nu m-as muta. va multumesc pentru sugestie!

Bob spunea...

Raluca, blogul ar fi ramas la fel. Dar e super ok decizia ta :)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin