miercuri, 18 aprilie 2012

Butoi cu pulbere

Cam asta este starea mea de spirit... sunt plină ochi... de frustrări, de nervi, de stări și gânduri ne-spuse, ne-urlate, ne-împărtășite! Îmi vine să plâng( și chiar o fac) din orice. Și copiii cu mine, evident. Sunt groaznică, oribilă. Mă urăsc și mă simt incompetentă și toxică pentru cei din jur.

Mă simt nasoală, de ne-iubit, de ne-nimic.

Partea cu adevărat tristă? Nu mai am resurse să mă adun. Pur și simplu. Am strâns prea mult din dinți și am mers mai departe. Acum simt că nu mai pot.

Păi cum? - o să mă întrebați. "Erai puternică, erai luminoasă." Da, eram. Dar acum am căzut. Rău. Și nimeni nu face nimic, pentru că nimeni nu e obișnuit ca eu să explodez în halul ăsta. Pentru că, nu-i așa? Nu am dreptul să o fac. Prea multe depind de mine.

Mai am puțin de tot și șterg și postarea asta, că nu folosește nimănui...

14 comentarii:

Roda spunea...

Cat de usor pot sa inteleg! Nici eu nu mai am resurse sa ies din starea asta. Poate e doar astenia de primavara?!? La mine cred ca e lipsa odihnei si a iesitului in societate.
Multe ganduri bune!

Anca spunea...

Știi cum e când zugrăvești/redecorezi o casă? Întâi faci multă multă mizerie, totul e cu sus-n jos pentru a fi apoi mult mai bine ca înainte. Cam așa și oamenii... Ca să facă puțină curățenie (despre care vorbeai în postarea trecută) întâi deranjează tot. Și deranjul ăsta nu e neapărat un lucru rău chiar dacă așa pare.
P.S. Mie îmi place de tine așa cum ești: cu mult soare și uneori cu nor. Adică umană... ;)

Onixa spunea...

Si chiar m-am gandit la tine zilele astea.Te imbratisez tare tare si transmit ceva energie pozitiva.

Raluca spunea...

Te imbratisez! Nu fi prea aspra cu tine, va trece. Poate fi o astenie de primavara, poate fi ceva hormonal (un sindrom premenstrual). Sper sa treaca repede!

Monica spunea...

Nu o sterge, iti foloseste tie!
Descarca-te , urla, fii tu , ai voie!
Si sa stii ca-s aici daca ai nevoie de un umar si de cineva care sa te asculte, doar da-mi de veste.
Te imbratisez tare!

Cristiana spunea...

n-o sterge, macar ca iti spun asta din motive egoiste - ma regasesc intru-totul si aveam nevoie ca de aer sa stiu ca nu sunt singura

g.cojocaru spunea...

daca iti foloseste tie, e suficient! :)
Am citit dupa ce te-am vazut... dar nu emanai nimic toxic... poate e doar epuizare... Sper, din tot sufletul, sa iti treaca repede aceasta stare. Pentru tine. Pentru ca nu meriti sa cazi... si oricum eu sunt convinsa ca nu esti singura acolo jos. ;) Sunt sigura ca daca te vei uita in jur vei vedea si alte persoane asezate de bunavoie pe jos doar pentru a se ridica impreuna cu tine!
Forta, Ralu!

Otilia Mantelers spunea...

Si eu ma simt la fel ca tine zilele astrea, tare mohorata!

nu sterge postarea, ce ma bucur ca ai scris despre cum te simti!

Te rog, nu te uri! Raluca e frumoasa si buna de iubit asa cum e, si cand e trista si furioasa, si cand e vesela. Doar asta vrei sa le arati copiilor tai, ca ii acepti in orice ipostaza. Da accepta-te si pe tine.

Audrey J spunea...

Mie doar ce mi-a trecut... Deci trece :)

alina spunea...

(imi introdusesem cuvintele de verificare in mesaj!)

Raluca iubita, e doar un moment. Urat, rau. Dar trecator. Cu totii avem parte de ele. Scapa de urat(i), stai doar cu dragii tai si umple-te de bine. Ganduri bune si mii de imbratisari cu dragoste.

raluca spunea...

Bai, va multumesc la toate pentru comentarii, pentru imbratisari... nu sterg nimic, clar. Important e sa scot ceva BUN din toata zdroaba asta a mea.

Unknown spunea...

nu pot scrie acum mult dar te pup si te imratisez

sakura spunea...

Si eu te tzuc. nu pot vorbi acum prea mult :)
Asa am fost si eu -sau chiar mai rau- 2 saptamani dupa ce m-am angajat.
urlaaaam.intr-una.
sau cu pauze foarte foarte mici
:)

eu stiu ca ai sa-ti revii.

Mamiţuni spunea...

Incep sa cred ca e un virus :D
Te imbratisez.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin