marți, 8 iulie 2008

Căldură mare...



E abia începutul lui iulie şi deja nu mai ştim ce să facem cu vremea asta.La fel ca mie, lui Matei se pare că nu îi place deloc căldura. Pentru că nu putem ieşi afară decât după şapte seara, trebuie să inventez în permanenţă noi şi noi modalităţi de petrecere a timpului de detenţie la domiciliu, într-un mod cât de cât plăcut pentru el. Secretul este diversitatea, schimbarea. Aşa că ne mixăm locaţiile destul de des.Lucru posibil datorită scoicii pentru maşină, care ne permite repoziţionarea pe rând, câte un pic în fiecare cameră, însoţiţi evident de pisi, care se tolăneşte alături de noi, pe unde apucă. Între jocurile preferate, se numără binecunoscutul "cucu-bau", care provoacă hohote de râs pentru circa 5 minute, apoi de-a avionul, survolând patul şi canapeaua vecină. Urmează apoi o partidă de rostogolit prin pat, combinată cu un moment total narcisistic de admirat in oglinda din baie.Mai departe, lucrurile se dezvoltă de fiecare dată altfel. Partea bună e că dacă e sătul şi odihnit, Matei mă şi asistă cuminte la diverse treburi casnice, la bucătărie. Încet încet trece ziua şi apare şi tati, iar lucrurile devin mai simple şi mami mai poate să se relaxeze şi ea puţin.
Aşteptăm totuşi cu nerăbdare luna septembrie, când se va mai domoli cu caniculele astea şi vom putea să ne reluăm plimbările noastre lungi cu căruciorul prin zonă.

ps. mâine mergem din nou căteva zile la cluj, am întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Chiar nu simt că am îmbătrânit, parcă ieri chiuleam de la ore ca să mergem în Music Pub.

Un comentariu:

Ralu Popa spunea...

aaaaa, deci ai fost si tu la intalnirea de 10 ani, Tuliu asta nu zice nimic.

poate ne vedem la un badminton? :-)

imi place "lucruri marunte" e spontan si relaxant. si e portocaliu, ca sucul de morcovi.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin