miercuri, 14 octombrie 2009

Pe la terase

Îmi veţi spune că nu mai e de actualitate. Că de ieri de pe la cinci-şi-unpic, a venit şi frigul, că au ieşit deja "pinguinii" la plimbare.

Ei bine, poate chiar din aceste motive, am ţinut să mai prelungesc puţin atmosfera aproape estivală, care mai domnea încă săptămâna trecută.

Mateicelmic e un animăluţ social ce adoră HORECA, deşi are o viziune proprie asupra lor.
Stilul lui e unul de gherilă, adică loveşte fulgerător şi apoi fuge în toate părţile, urmat de o mamă frustrată, care nu a reuşit nici de data asta, să ia mai mult de două înghiţituri, din cappucino-ul la care visa de atâta vreme...





3 comentarii:

Anonim spunea...

Little pink socialite!

Monica spune

stanca spunea...

Cunoastem, noi la terasa mergem o hoarda intreaga (unchi, matusi, prieteni) si facem cu randul ca sa poata si mami/tati sa stea 10 minute sa bea ceva relaxati. Saptamanile trecute Marcu tocmai a descoperit ca-i place in Euphoria, muzica la max, intuneric, fotolii din piele. Zau ca nu stiu cu cine seamana.

raluca spunea...

@stanca - din pacate, vom suspenda frecventarea barurilor pana la anul, cand va veni din nou vremea de terase. nu de alta, dar acum toate cafenelele au o atmosfera irespirabila...fum fum fum...

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin