vineri, 12 martie 2010

Muncim cu drag și spor

Mixul ăsta mamă - mică întreprinzătoare e unul foarte solicitant, mărturisesc, dar îmi aduce niște bucurii neimaginate, în fiecare zi. Cunoaștem tot felul de oameni noi, care ne rămân prieteni și ne promit că ne mai calcă pragul.

Singura mea "problemă" este atitudinea de stăpân al casei și al jucăriilor pe care a dezvoltat-o Matei. De la băiețelul generos, care împărțea cu mici excepții tot avutul lui, a devenit un mic zbir care nu lasă pe nimeni să îi atingă posesiunile. Deocamdată sunt încă la faza de mirare, dar în curând plănuiesc să iau măsuri să corijăm aceste manifestări care nu sunt nicidecum onorabile...

Mi-am propus ca, orice ar fi, să nu mai neglijez "Lucrurile mărunte", mai ales că am atâtea și atâtea de spus.

Pe post de scuză, vă răspund în imagini la întrebarea "Ce ai mai făcut?"






4 comentarii:

Razvan spunea...

Pai ar fi si cazul :) Iar pozele chiar sunt super! Am tot zis ca ajungem si noi si uite ca au tot fost alte prioritati...some of these days ...some of these days:)

diana spunea...

Raluca, din păcate (si iti dai seama ca vorbesc din experienta :( ) asta e doar inceputul. Ce simte Matei e perfect indreptatit, i se fura bucatele din tine, trebuie sa te imparta, jucariile si teritoriul sunt doar o mica parte din problema cea mare.
Eu va doresc mult succes si tie iti doresc sa gasesti calea de mijloc cat mai repede, sa reusesti sa compensezi in ochii lui Matei bucatelele din tine care or sa tot dispara.

sultana spunea...

de acord cu diana. e revolta lui, e firesc. nu poate fi totul ideal la nesfirsit, dar se va adapta la noua voastra realitate. daca ar sti el ca asta e cel mai mic rau !;) oricum, ma bucur mult ca ai de lucru.

Andreea Badran spunea...

Lume straina ii calca universul lui (cateodata chiar si in picioare), i-o rapeste pe mami care pana acum era NUMAI a lui si pentru el si apoi mai are si pretentia ca el sa accepte sa-si imparta si jucariile cu toti intrusii astia ...
Nu te astepta sa se schimbe,nu-i cere sa se schimbe, in nici un caz nu-l certa si mai ales nu-i impune sa dea jucariile LUI celorlalti copii. Mai bine faci o mica investitie si cumperi niste jucarii identice sau similare care sa fie special menite pentru sedintele foto si care el sa stie de la bun inceput ca pentru asta sunt acolo. Parerea mea!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin