marți, 11 mai 2010

Cea mai frumoasă



Astăzi când m-am întors din deplasare( da, am fost plecată o săptămână, vă povestesc mâine unde), m-a așteptat în dormitor.

Este incredibil de frumoasă. Nici dacă m-ar fi întrebat ce îmi doresc de ziua mea nu aș fi putut să îmi aleg ceva care să îmi aducă mai multă bucurie!

Împreună cu ea, a primit și Matei scaun pentru bicicleta lui tati.

Le-am scos la plimbare și ne-am simțit extraordinar! Va recomand cu căldură să vă mai lăsați mașinile acasă, mai ales în week-end și să o luați domol, la pedale, în familie.

6 comentarii:

Oana spunea...

s-o stapanesti sanatoasa!!! e foarte frumoasa!
de vreo luna tot cercetez si eu piata si abia astept sa ma hotarasc la una :)
foarte dragute si scunele pentru copii, eu astept sa creasca ilinca si sa-mi treaca si teama de a o pune acolo :)

Simona spunea...

Noi tocmai am iesit pentru prima data in formula completa, eu pe bicicleta mea cu Mica in scaun, tati pe a lui si Robbie pe noua lui achizitie, a fost o iesire nemaipomenita, abia astept sa o repet!
La noi la sfarsitul lui Mai, inceputul lui Iunie e saptamana "transportului verde", cand fiecare incearca sa se deplaseze cat mai ecologic (mijloace de transport in comun, biciclete, pe jos, sa se adune mai multi la o masina sa mearga la servici, etc) - cred ca ar fi binevenita asemenea initiativa si acolo...
In alta ordine de idei, sa o stapanesti si sa te bucuri de ea!!!

Andreea Badran spunea...

First of all: La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita.
Te-am sunat sa-ti urez asta personal, sa te intreb de Matei (stiam ca trebuia sa comiteti in sfarsit si povestea aia), nu mi-ai raspuns pe moment, apoi n-am mai reusit sa te sun. A fost si ziua lu' tata la copiii mei. Sunteti nascuti in aceeasi zi.
Ma bucur ca sunteti bine, ma bucur ca ai primit un cadou atat de frumos, ma bucur ca o sa va vad in tandem prin oras, la plimbare, cu Matei "la purtator". Prin parc insa, prin parc cand mai avem ocazia sa va vedem ca sa va si pupam pentru cele doua evenimente?

raluca spunea...

Andreea, multumesc de urari! Te-am sunat inapoi, stii. In parc venim chiar azi cu bicicletele, sper sa ne vedem:)

Atelierul de carte spunea...

la multi ani pentru toti parintii mici si copiii mari, pentru toate lucrurile marunte de pana acum si pentru cele care urmeaza sa fie, pentru cum alegi sa fii, sa scrii, sa gandesti, sa cresti mare impreuna cu matei.

ps un la multi ani simplu si curat, nu lua in seama toate pentru-rile alea:)

raluca spunea...

@Atelierul de carte - chiar chiar multumesc pentru toate pentru-urile si pentru lamultiani-ul simplu

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin