joi, 3 februarie 2011

Un an

Cu întârziere de câteva zile, vreau să urez "La mulți ani" micului meu studio foto.

Bineînțeles, ideea acestui studio nu ar fi putut fi pusă în practică fără sprijinul lui Ștefan, căruia îi mulțumesc pentru că a avut(și are în continuare) încredere în mine și în visele mele. Chiar nu știu dacă există o dovadă mai mare de iubire decât asta...

Tot cu ocazia asta, aș vrea să îi mulțumesc și lui Dragoș, pentru că mi-a dat și mie o leapșă acum doi ani, despre frici. Din răspunsul de atunci s-a născut încet încet, ideea.

Cert este că acest studio mi-a oferit realizarea profesională pe care și-o dorește fiecare, m-a ajutat să cresc enorm, m-a dat ocazia să cunosc niște oameni minunați, pe care mă bucur enorm că am putut să îi fac fericiți prin intermediul imaginilor. Simt în continuare că mai am multe de învățat, dar acum o fac știind că mi-am găsit direcția, iar sentimentul e grozav.

Răsfoiesc acum galeria studioului și mă bucur mult. Mă bucur când văd atâtea fețe dragi, oameni pe care i-am întâlnit doar o dată dar care au rămas cumva aproape de sufletul meu.

Iar la ceas aniversar, am avut pentru prima dată, familia personală sub lumina reflectoarelor Matei, Ștefan, bunica(Bi) și unchiul Călin(Ca) și Florina.




3 comentarii:

alexandra spunea...

La multi ani frumosi ca asta! Adica, sa fie chiar si mai frumosi, dar cu energia asta speciala a inceputului.

g.cojocaru spunea...

La multi ani! Ati reusit un lucru minunat! La mai mare!

sultana spunea...

multi ani inainte! ma bucur mult cind aud de impliniri de genul asta, uite dom'le, chiar se poate :)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin