miercuri, 9 februarie 2011

Ziua lui Spiderman


În fiecare duminică, după ce mergem la Doamne-Doamne, obișnuim să rămânem cu prietenii noștri la un ceai/ciocolată caldă prin centrul vechi. Duminica asta am mers într-un loc frumos, family friendly, unde copiii noștri au primit un tratament special, fără vreun motiv anume, altul decât că ne-am hotărât să le trecem pragul.

Cât despre Spiderman, pot să vă spun că-l știe doar din auzite și de pe ghetuțele lui, dar că, atunci când a fost pus să își aleagă un model, asta a vrut. Și da, mâine Spiderman-ul meu va împlini trei ani...zău dacă îmi vine să cred cum trece timpul ăsta...La mulți ani, copil frumos, bucuria mea zilnică!

8 comentarii:

adra_bell spunea...

La multi ani, Matei! Sa fii sanatos, fericit si vesel! (nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut, va citesc de cand era nou-nascut)

off-topic: Stiu ca l-ai nascut pe Matei cu Celus, nu? Tot la el mergi?

raluca spunea...

Celus a fost medicul meu toată sarcina, dar fix când a fost să nasc era în Austria la ski:)așa că am născut cu un prieten de-al lui.
Și acum tot el a fost medic de sarcină, dar și acum voi naște cu cel cu care am născut prima dată, pentru că Celus face nașteri doar la privat, iar pe mine nu ma ține financiar acolo. Oricum, îmi place mult de Celus, cred că e cel mai confortabil ginecolog din câți știu, nu l-aș da pentru nimeni:)

Oana spunea...

La multi ani, Matei!

dna Ceainic spunea...

La multi ani, Matei, sa te bucuri din plin de anii copilariei! :*

stefan spunea...

bine, cordeluta aia roz nu prea-i face cinste lui Uomo Ragno, dar ce sa-i faci, e singura poza...

g.cojocaru spunea...

La multi ani cu sanatate si zile senine si tot ce ii doriti! :)

Andreea spunea...

La multi ani, Matei.

alexandra spunea...

La multi ani, Matei! Nu ma prea pricep eu la urari, mai mult la imbratisari si pupaturi :) Asa ca te rog considera ca acum tocmai te-au strins in brate Darie si mama lui :)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin