vineri, 15 aprilie 2011

Nu foarte vesel

De aseară am detectat un fornăit suspect la Pavel, care peste noapte s-a definit mai clar, iar acum pot să spun că puiul meu are nas înfundat. E ceva care influențează direct pofta lui de a păpa, spre disperarea mea.

Am făcut tot ce se poate face la vârsta asta, adică ser fiziologic, pompiță(care nu face mare lucru), Nazomer.
Stau acum și îi urmăresc respirațiile și îi pipăi fruntea, mi-e frică să nu se transforme în ceva mai nasol...

Am nevoie de susținere și gânduri bune, mai ales că Ștefan e plecat din București câteva zile, iar eu am rămas stăpână unică peste împărăție...

Să ne țineți pumnii să treacă totul repede și să se dovedească doar că eu sunt puțin paranoică!

Later edit: S-a dovedit încă o dată că da, sunt paranoică:) Și mă bucur. A fost(mai este puțin) doar un fornăit, cauzat de puțin mai multe secreții decât de obicei. Deci suntem bine, mulțumesc mult de sfaturi și încurajări.

12 comentarii:

Dana spunea...

Doamne Ajuta sa nu fie nimic... E posibil sa fie aerul foarte uscat in camera? Noi ne confruntam cu asta si in majoritatea noptilor Ioana pare ca e infundata, dar e mucoasa foarte uscata...zic si eu...

Carmen spunea...

Tinem pumnii sa fie doar nas infundat. Ne-am luptat si noi cu asta cam 1 saptamana si jumatate dupa botez, dar din momentul in care am inceput sa folosim batista bebelusului in loc de pompita a fost mult mai bine. Maia nu mai plangea, mergea operatiunea mult mai repede si mai eficient. Eu o aspiram inainte de fiecare alaptat, ca sa poata sa manance bine. Oricum, daca e un pic racit, probabil are mai putina pofta de mancare oricum.
Te citesc de mult, dar nu am comentat pana acum. Felicitari pentru baieteii minuntati, nu ma mai satur sa ma uit la pozele cu ei doi!

Camelia spunea...

tinem pumnii, multa sanatate! si noi am apelat la batista bebelusului cu succes dar era ceva mai mare...

raluca spunea...

Va multumesc pentru gandurile bune. batista bebelusului sta la loc de cinste, folosita si razfolosita la Matei. Am ezitat acum, narile lui Pavel mi se par atat de mici...dar voi incerca.
@Dana - din pacate nu e asta, ca ar fi fost asa infundat de mai demult...
@Mamica - ma bucur ca ne citesti si ma bucur si mai mult daca vei mai comenta din cand in cand:)

Unknown spunea...

Ssssi eu am folosit batita bebelusului inca din primele zile pentru ca Petrut avea resturi din lichidul amniotic. L-a curatat repede, ii picuram intai niste ser fiziologic, apoi trageam cu batistuta, no problem. Vezi sa nu fie prea uscat in camera, eventual punei pe barele patutului niste prosoape umede si daca ai suspiciuni de ceva mai serios (eventual ti se pare ca auzi ceva la plamani) du-l la doctor sa-l asculte. Dar ce-l mai probabil, nu e nimic grav. Sanatate!:))))

Onixa spunea...

Edi a facut mucisori la doua luni spre disperarea mea (Catea spune ca un bebelusi alaptat exclusiv nu raceste :D).I-am pus ceai de musetel aburind pe langa el si in ceai am pus 2 picaturi de ulei de tea tree.A mers!Va dorim sanatate si putere!

raluca spunea...

@Ioana - voi incerca si asta, acum nu spun ca a racit, sa vedem cum evolueaza situatiunea...fornaie in continuare si le doarme de rupe, dar altceva nu am observat.

g.cojocaru spunea...

pacatoasa tare viroza asta de sezon. Sper din suflet sa nu se agraveze! Sanatate multa!

Irris spunea...

Buna,
Te citesc de mult dar n am comentat niciodata!In primul rand sa ti traiasca si sa creasca mari si frumosi baietii tai!
Am si eu un baietel de 6 luni si cand a fost fornait i am facut baie de abur :faci abur in baie si stai cu el 10 minte.In 2 zile noi am rezolvat problema...in rest am folosit ser fiziologic si aspirator nazal de la Marimer(se foloseste gura in locul aspiratorului,mi se pare mai bland si mai bine acceptat de bebe).
Multa sanatate va doresc!

Sabina spunea...

Sanatate multa. Sper sa nu fie mai grav de atat.

Simona spunea...

Dar papa san, sunt sanse mici sa raceasca. Sanatate multa!

povesteadarieinicole spunea...

of, multa sanatate va dorim.Sa dea Dumnezeu sa nu fie decat ceva ff usor si sa scapati rpd rpd de tot!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin