miercuri, 13 aprilie 2011

O lună

Am sărbătorit ieri, prin muncă, prima lună în patru. Spun prin muncă, pentru că am avut și primul shooting după naștere. Așa că, dacă mai sunt interesați, declar Micul Studio deschis!

Dar să vă spun despre prima lună. A fost frumoasă rău, cu de toate, a fost altfel decât cealaltă primă lună. A fost cu mult mult lapte, câteodată prea mult pentru gustul meu (în special noaptea), dar i-am îndeplinit doleanțele. A vrut trei ore non-stop? Trei ore non-stop a primit. Iar consecințele se văd cu ochiul liber: Pavel a crescut mai mult de un kilogram iar în lungime are 58 cm. Aici le bănuiesc pe tantile care l-au măsurat la naștere că au greșit ceva: nu se poate ca un copil să se lungească 7 centimetri într-o lună, oricât de mult ar mânca el...Poate dacă ar fi Făt Frumos sau ceva...

Înafara unei mici depresii legate de faptul că m-am văzut îmbătrânită în niște fotografii, tonusul meu e incomparabil mai bun, așa cum am mai spus aici.

Cel mai mult mă încântă faptul că am curaj să îl duc peste tot. E un copil care, până la o lună a fost: afară din București la o petrecere cu mulți copii, a fost în parcuri și grădini, a fost la cumpărături, a fost și cu tramvaiul...Dacă continuă în ritmul ăsta, presimt că la pubertate va face înconjurul lumii:)

Și un ultim lucru pe ziua de azi: e mult peste așteptări fericirea pe care o simți când se culcușesc amândoi în brațele tale...Matei e un frate mai mare excelent!



Asta ar trebui să fie în dicționar la cuvântul "sătul".



Se poate spune că are o privire ștrengărească la o lună?

5 comentarii:

Delia spunea...

la multi ani, Pavel! sa cresti mare si sa ne insotim la cat mai multe plimbari prin oras!

Mamiţuni spunea...

7 cm in prima luna nu e excesiv, mai ales pentru copil alaptat cu atata harnicie :)
E mult peste media din tabele (care, pentru greutate, indica ~750g), dar nu iesit din comun. Fetita unui amic a crescut 2 luni la rand cate 7 cm...

Imbatraneala din fotografii e de la oboseala. Cand o sa te poti odihni mai mult, pozele o vor arata!

La multi ani, Pavel. :)

raluca spunea...

mersi Delia, La mulți ani și vouă!

@Mamițuni - ai dreptate cu oboseala, dar recunosc ca nu mi-ar strica și o excursie pe la coafor:), cât despre creștere, îi suspectez în continuare pe cei din spital, chiar dacă te cred că s-a mai auzit așa ceva:)

sultana spunea...

la multi ani, Pavel! ma bucur ca am avut ocazia sa ne intilnim in prima ta luna de viata :)... si mai ales "sa gusti" tort facut de mine :)

Ema spunea...

Cred ca ai dreptate sa-i suspectezi, cand avea noua luni copilul meu a iesit cu o diferenta de aproape cinci centimetri la doua masuratori facute de cadre medicale. Interesant, nu?
La multi ani sanatosi, voinici si la fel de frumosi ca inceputul acesta de viata pentru Pavel!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin