vineri, 22 aprilie 2011

Puțin răsfăț



Ieri am făcut ceva ce nu am mai făcut demuult - am fost la shopping pentru MINE. Cu Pavel în wrap, m-am avântat cu încredere printre rafturile de la proaspătul deschis Pull&Bear și mi-am ales niște lucruri pe care le-am cumpărat, bineînțeles, pe neîncercate. (Toate articolele cumpărate îmi vin la fix, după cum se vede în imagine)

Nu pot să vă povestesc ce bine mi-a făcut! Probabil sună superficial, dar aveam atâta nevoie de asta, deși nu aveam habar! Tendința automată a unei mămici e să investească toată averea spre binele copilului(copiilor). Cel puțin așa eram eu... chiar nu simțeam că îmi lipsește ceva MIE.

Acum vă îndemn pe toate: răsfățați-vă puțin! Meritați cu vârf și îndesat! Și gândiți-vă că tot pentru ceilalți o faceți: moralul vostru crescut se va răsfrânge asupra lor.

La final, vă las în compania unor imagini nemuritoare cu Pavel și noua lui poziție de somn.


3 comentarii:

g.cojocaru spunea...

Sa-ti fie de bine! :) Ai mare dreptate, prinde tare bine cate o sesiune de shopping... dar la capitolul haine eu una nu m-am obisnuit nici acum cu noul gabarit depasit si inca ma apuca groaza cand ma gandesc ca inainte de Maria cantaream mai putin de 60 de kg....
Dar pentru ca shoppingul e terapie pentru suflet, m-am reprofilat pe cosmeticale (nu make-up) si pe diverse pentru casa - grasa, grasa da' macar sa imi infrumusetez cuibul si sa am pielea frumoasa. :D

g.cojocaru spunea...

am uitat sa spun ca arati ingrozitor de bine!! ;)

povesteadarieinicole spunea...

Da , asa e.uneori o sesiune din asta de shopping face minuni :).Felicitari pt silueta!iar Pavel e adorabil!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin