miercuri, 15 iunie 2011

Continuare

subtitlul postării mele în care vă povestesc cum a fost la Cluj ar trebui să fie "deci se poate".

Se poate să mergi cu trenul zece ore cu doi copii mici, unul sugar și altul ștrengar mare. Se poate să schimbi casă, pat, aer, oameni și să nu ți se crizeze bebelușul, din contră. Se poate să mergi cu mașina cam 120 de km și să îi ții trei ore în sala de așteptare, fără să îi exasperezi complet pe ceilalți pacienți.( Am fost la homeopatul meu care s-a mutat în Bistrița).
Se poate chiar să fii la Cluj în timpul TIFF-ului și să nu vezi nici un film, să nu participi la nici o petrecere, fără urmă de regret. Asta chiar nu aș fi spus că e posibil. Iar dacă spun că am fost cu ei chiar și la nuntă, unde am stat câteva ore bune veți crede oare că suntem părinți iresponsabili?

Și în aceeași notă optimistă, se poate să ai peste opt kilograme la trei luni:)

Din păcate, am plecat în această mare aventură fără aparat, așa că va trebui să mă credeți pe cuvânt, nu am nicio imagine de la fața locului...

O imagine caldă caldă cu Pavel, tot vă pun.


5 comentarii:

Delia spunea...

bine ati venit inapoi, hai ca ne si vedem; cat despre cele 8 kg, oauuu, al meu are aproape 7,400 si tot zic ca e imens; ce-or fi mancat copiii astia?

Onixa spunea...

Bun sa fiu deci optimista :d.Si noi plecam cu trenul muuulte ore.Catre Miercurea Ciuc noi.Lui Edi ii place la nebunie cu metrou, tramvai deci sper sa ii placa si cu trenul :).Va pupam!

sultana spunea...

nu ma (mai) mir ca s-a putut! la cum va stiu, astia cu al 2-lea copil, va cred in stare de orice!:)
v-a reusit si asta "micu'" (8 kg deja? chiar, cu ce-i hraniti fetelor ?), mi se pare ca seamana mai mult cu stefan in poza asta.

stefan spunea...

da, pletos si imbufnat ca mine :)

Unknown spunea...

E demential ce privire critica are :))). Opt kile? Oau, pai ne-ati cam luat... Bine, avem si noi undeva pe la opt-noua kile, dar avem cinci luni, c'mon!

Bravo Pavel, tine-o tot asa! Iar voi, sunteti departe de a fi iresponsabili, zau. Noi am fost in Belgia cu toti trei....

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin