marți, 5 iulie 2011

Lucrurile mele frumoase

Am primit și eu acum ceva vreme leapșa cu lucruri frumoase(materiale, nu spirituale), care ma fac fericită.Vă spun că din start, m-am simțit complexată de răspunsurile pe care le-am citit la alții: parfumuri cu nume exotice, haine și accesorii de firmă și câte și mai câte. Așa că am tăcut mâlc și m-am făcut că plouă, dar văd că nu am putut trece mai departe:)

Voi răspunde, așa cum mi-a ieșit la socoteală, după mari sforțări. Țin să spun de la început că aproape toate obiectele ce vor apărea mai jos sunt cadouri de la oameni dragi, foarte dragi, care chiar mă cunosc, mai bine zis îmi cunosc gusturile.

Pe primul loc...bicicleta mea. Cea mai frumoasă și mai colorată. Sufăr tare că nu am cum să o folosesc în perioada asta cu Pavel atașat mereu de mine.O mai țineți minte?



2 și 3. Jucăriile mele lomografice de om mare:




Pe locul 4, așez tonele mele de sacoșe de pânză,care au înlocuit încet încet, gențile și poșetele.Mi se par atât de practice și de frumoase, asortate la fix cu stilul meu actual.



Pe locul 5, voi pune cerceii: cu văcuțe, cu cireșe, de argint, poate unicați, îi iubesc pe toți și nu pot să aleg unii mai iubiți ca alții.



Pe 6 e o păpușă verde, care nu face nimic, e doar frumoasă:



Pentru locul 7, voi trișa un pic - voi spune cutia cu poze din vacanțe și mă voi gândi la toate amintirile frumoase pe care mi se trezesc ele:)

Următorul loc primește un obiect nou-intrat în posesia mea, dar de care m-am îndrăgostit instant: Manduca Jardin Nuit - e atât de frumoasă!



Pe 9 e fandacsia roșie pe care am purtat-o la petrecerea noastră de nuntă.



Pe ultimul loc, îmi vin în minte o listă întreagă de țoale dragi mie: șalvarii din mătase albaștri cu turul foarte lăsat; rochia mea albă cu dungi roșii, puțin cam scurtă; geaca mea maro de piele cea scurtă scurtă...mă opresc aici, mi-e greu să mai fac selecție, îmi iubesc prea multe haine, unele vechi de pe vremea liceului, dar încă purtabile, parcă mai la modă ca atunci:)

Bee, Delia, Bogdana, ce ziceți, vă băgați?

8 comentarii:

Dana spunea...

Te citesc de foarte multa vreme si cred ca ti-am mai scris de cateva ori. recunosc as putea sa o fac mai des :).

am citit in ultima vreme pe mai multe blog-uri leapsa asta pornita de la Printesa si care s-a transformat incet in lauda a brand-urilor.

vroiam doar sa te felicit ca ai gasit sa enumeri aici lucruri frumoase care nu sunt neaparat scumpe dar care iti umplu tie sufletul.

te pup
Dana

amelia spunea...

ești superbă! iar cerceii tăi m-au cucerit total :)

Ionouka spunea...

Ia uiteee pina unde s-a intins leapsa meaaa, ce lucruri frumoase si speciale ai, imi plac toate, si-as vrea foarte mult sa imprumut treaba ceea pentru lomography, c-am auzit ca-i tare simpatic sa te joci cu dinsa!

raluca spunea...

fetelor, ma faceti sa rosesc, ma bucur ca va plac lucrurile mele dragi!

raluca spunea...

Printeso, leapsa ta e una frumoasa, ca te face sa scormonesti prin cufere dragi...iti recomand cu caldura joaca cu lomo, e grozav!

Delia spunea...

frumoss, imi place! ma bag, dar o sa dureze si la mine pana scotocesc si fac poze:). sarumana!

Bee spunea...

Ha, n-am vorbit despre asta niciodata si oricum sunt in curs de perfectionare in privinta a ceea ce ti-e drag dar mi-am spus mereu ca o sacosa de panza tre' sa fie mereu ceva nimerit pentru tine. Si eu purtam dar am renuntat la tot ce nu se pune pe spate sau tip postas pentru ca imi cad mereu de pe umar, d-aia imi place pasiunea ta si mai tare, ca tu nu le vezi incomode.

Da, ma bag, dar las postul pentru intoarcere sau poate il incropesc in noaptea asta.

raluca spunea...

Abia astept sa citesc raspunsurile voastre, oricand ar veni ele! Bee, nu le vad incomode, din contra, ma trezesc uneori ca le port fara sa am de fapt nimic util in ele, poate doar un pachet de servetele si cheile, care s-ar putea gasi oricand un loc mai mic.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin