vineri, 27 ianuarie 2012

Como agua para chocolate



M-am ținut, conștiincioasă ca niciodată, de proiectul meu cu 30 de zile în bucătărie. Încep să cred pe că au avut dreptate când au spus că un lucru repetat în fiecare zi devine obișnuință:)

îmi place din ce în ce mai mult - să caut rețete noi, să testez gusturi necunoscute, ingrediente și combinații la care nu m-aș fi încumetat altcândva. Dar cel mai fain e faptul că mă disciplinează.

Și vă mai mărturisesc un lucru - sunt o maaare pofticioasă. O gurmandă. Și țin mult și la aspectul a ceea ce mănânc.

Iar când gătitul ține de creativitate mai mult decât de necesitate, lucrurile pot să ia o direcție grozavă!

Am văzut prima oară filmul, apoi am citit cartea lui Laura Esquivel și am pus-o sus în topul preferințelor, pentru că a adus magia pe teritoriul bucătăriei. Am revăzut filmul(din 92') acum câteva zile pe Cinemax parcă. Bineînțeles că nu a mai fost ca prima oară, dar mi-am amintit povestea de care m-am îndrăgostit atunci. Și mi-am readus aminte cum nimic nu e întâmplător, nici măcar filmele peste care dai la tv. Iar brusc am simțit nevoia să-mi prelungesc puțin proiectul.



Un trailer de calitate nu am găsit, v-am spus că e bătrân filmul. Oricum, dacă aveți răbdarea să vedeți începutul ăsta, s-ar putea să vedeți și legătura cu bucătăria mea:)

3 comentarii:

sakura spunea...

Oooo. Deci sa inteleg ca mancarurile acelea din fotografii sunt experimentele tale din luna ianuarie?

In urmatoarele minute ne vom uita la filmul recomandat de tine. chiar am asteptari mari :P

Daca tot e vorba de ciocolata iti recomand un film: "Lezioni di cioccolato" l-am vazut in vacanta la televizor. nu stiu daca are legatura cu ciocolata din filmul tau dar e un film frumos.
(si eu sunt o maaare pofticioasa si o gurmanda ;) )

raluca spunea...

sunt curioasa daca o sa iti placa filmul, il voi cauta si eu pe celalalt:)

sakura spunea...

L-am vazut (cu intreruperi) mi-a placut la maxim. e foarte fain realizat siinterpretarea e foarte buna. In prima jumatate a filmului am intuit un pic sfarsitul ca pe urma sa ma razgandesc :)
Mie nu-mi place sa citesc rezumatul filmelor pe care urmeaza sa le vad. cel mult sa aud o parere sau sa vad un trailer. deci a fost numai buna recomandarea ta. Imi inchipui ca si mai frumoasa este cartea.
la final m-am lasat distrasa de olita fiului meu si cartile care le flutura fiica mea asa ca n-am fost prea convinsa de relevanta sfarsitului. Insa e un film care l-as mai vedea a2a oara; asa ca ma voi lamuri mai bine :)

Sper sa-ti placa filmul cu ciocolata. si ala e in plan sa-l mai vad o data deoarece atunci sotul meu nu era cu mine :P

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin