marți, 24 martie 2009

Action Man

Nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte filmuleţul în care surprindeam un minut din viaţa lui Matei. În care apuca să facă n pus unu chestii.

Revin la subiect, de data asta în imagini, pentru că sunt de-a dreptul fascinată. .
Zi de zi.
S-a inventat şi expresia. Argint viu, parcă.

Cert este că băiatul meu este mereu în mişcare. Nu are timpi morţi deloc. E extrem de ocupat. Trece de la una la alta cu o viteză ameţitoare. Şi fiecare lucru nou cu care se întâlneşte e tratat cu la fel de mult interes şi atenţie ca şi cel pe care tocmai l-a părăsit. E studiat pe toate părţile, ca şi cum e prima oară când îl vede.

Vă spun sincer că îl invidiez.


Ocolitul scaunului în trei paşi.

O gărgăriţă. Şurubul de sub masă. Interiorul olţei-depozit de jucării mici.

Căluţul cu forme. Cablul de la ştecher. Omida foşnitoare. E supărat.

Râde. Bate toba. Şi merge mai departe...
Oare când anume pierdem noi capacitatea asta de a ne minuna la fiecare lucru? De a descoperi mereu? De a face mereu ceva? De a trăi la maxim?

7 comentarii:

Lala spunea...

Dragutul de el .
Si e doar inceputul :)

Andreea Badran spunea...

Ce tare e ... imi aduc aminte de Rayan. La fel era si el. Inspecta si studia mii de chestii in fiecare zi!
Iar Philip ... my God! Asta o sa fie de sute de ori mai activ decat frati-su ... de pe-acum imi pot da seama. Plus ca lui Philip nu-i sta un segment al corpului linistit. Niciodata! Este intr-o permanenta miscare.

Anonim spunea...

foarte sweet bebelu..stiu cum e cu argintul viu ca am si eu o bucatica acasa...ti-ai trimite un filmulet cu intreprinzatorul meu dar poate postez pe blog..ei abia cunosc lumea si e mai mult decat normal sa examineze tot..orice surubel, jucarie, telefoane etc..e frumos sa-i vezi la lucru, atat de absorbiti atunci cand zaresc o scama..noi o vedem si o dam la gunoi..ei o vad si o ating, o examineaza indelung si abia apoi o prind in manuta ca sa...evindent...sa o duca la gura...:P trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa si sa traim alaturi de ei fiecare bucurie..v-am pupat..

Laura N. spunea...

stiu cum e cu argintul viu prin casa, caci la mine e la dublu! imi mai trebuie o pereche de ochi atunci cand le las pe jos prin casa! Baietelul tau a inceput sa mearga in picioruse sau doar deabusilea? Ca noi inca nu mergem singurele si avem aproape 1 an si 1luna!

stefan spunea...

@Laura Matei umblă de pe la 11 luni jumătate. Mai nou se şi caţără peste tot.

Şi nu vrei să ştii care e situaţia cu loviturile şi umflaturile...Eu zic să nu fii nerăbdătoare, odată ce se pornesc, să te ţii, vei avea ce umbla după ele!

alina spunea...

Avem și noi o argint(ă) vie :))). Groaznic pt mine ... ;DDD, ea e fericită!

Unknown spunea...

eu am suspectat-o pe fii-mea ca are adhd :)

parca e bagata in priza, are prea multa energie, si nu sta locului o clipa. ne seaca de orice strop de putere.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin