luni, 29 iunie 2009

Cu Duffy pe nisip

Am o veste bună pentru toţi cei care puneau un semn de egalitate între apariţia unui copil şi dispariţia unor nebunii de tinereţe, cum ar fi fuga la mare pe week-end pentru un concert pe care doar l-ai visat.

Ei bine, vin să vă spun că se poate. Cu puradelul după tine. Şi iese chiar genial!

Nu îmi dau seama exact dacă a fost vorba de puţină inconştienţă sau doar de un dram de curaj, dar noi asta am făcut pe sfârşitul ăsta de săptămână.

L-am împachetat pe Matei şi am fugit la Mamaia, la Duffy, împreună cu prietenii noştri.
Totul a fost la superlativ. Marea. Ea. Oamenii din jur.

M-am simţit atât de norocoasă că eram acolo, cu băieţii mei. Eu zic că Matei a avut parte de un prim concert extrem de special. Poate puţin prea scurt. Dar am savurat fiecare melodie...Noi ăştia mari, căci el a adormit pe la jumătate la mine în braţe şi nu s-a trezit nici măcar la focul de artificii.

Şi când te gândeşti că umblăm pe vârfuri să nu scârţăie parchetul, cănd doarme el, acasă... A făcut ochi doar la final, când ne-am pus în mişcare, purtaţi de un şuvoi de oameni.

Aventura noastră a continuat încă două zile cu apă, soare, plajă. O zi în Mamaia şi alta la Corbu. A fost de vis pentru toţi. Apa caldă, briză răcoritoare, Matei aproape cuminte.

În continuare, lăsăm imaginile să vorbească. Enjoy!




A doua zi, la Mamaia:


La Corbu:


9 comentarii:

Ceska777 spunea...

Adevarul e ca vine o varsta la care ii putem scoate in lume... la concert. Mai ales ca a fost in aer liber.... in sala i-ati fi pus precis casti fonice, nu?
Eu inca nu am avut curaj, de exemplu sa il duc cu trenul la mare, la cuseta pe ruta TM-CO..... nici sa il las singur cu bunicii si sa ies seara la o terasa.... dar pana pe 18 iulie am timp sa ies macar o data cu o prietena la un ceai.

Anonim spunea...

Ce bine, chiar m-am gandit la voi in week-end si eram sigura ca va fi bine cu Matei la distractie. Asta pentru ca nu ar avea cu cine semana altfel!:) am vazut ca se tot inghesuia si la bere:)

raluca spunea...

@Ceska - iti marturisesc ca, desi in aer liber, se auzea foarte bine(a se citi-tare).Treaba cu iesitul la terasa am facut-o cu succes, desi preferam sa il luam cu noi. Ii place la nebunie sa socializeze. Ce se intampla pe 18 iulie?

Simona spunea...

Bravo, felicitari, of course ca se poate! Si noi am constatat, cand ne-am luat inima in dinti si am zis ca ce poate fi mai rau decat sa urle intr-una? Si n-a urlat :-))) dimpotriva! Juniorul nostru are 10 concerte la activ, 7 pe cand era in burta si 3 dupa ce s-a nascut dar inainte sa implineasca 4 luni, si i-au placut la nebunie (atunci cand n-a dormit in toata harmalaia aia...), deci clar se poate, doar logistica e diferita :-)))
La mai mare!!!

sultana spunea...

ei, bravo! bravo pt duffy dar si pt matei! sint sigura ca se poate sa faci in continuare anumite lucuri, insa trebuie sa ai curaj si sa evaluezi corect situatia. chiar vorbeam ieri cu sora-mea, cu exemple cunoscute, despre anumiti parinti inconstienti care isi cara nou-nascutul de nici o luna la carrefour, in ora de virf sau dimpotriva, pleaca la discoteca sau la petreceri nocturne in alt colt de bucuresti, si-si lasa copiii( prescolari) dormind in casa. nu te poti comporta ca si cum viata ta nu s-a schimbat, si trebuie vazut cum/cind/daca sa implici copilul in activitatile tale. e ideal sa gasim o solutie care sa nu-i dauneze sanatatii fizice si psihice. (uneori imi fac si eu mustrari cind mi se pare ca "trag de el", dar totusi incerc sa evit:)

raluca spunea...

@Bogdana bp - ai perfecta dreptate! faza cu nou-nascutii la mall mi se pare cam horror..cat despre lasatul singuri, nu pot sa pricep. Eu nici pana la colt nu ma tine sa ma duc atunci cand doarme. Vreau doar sa spun ca trebuie sa avem putin curaj, sunt chestii in care poti sa ii implici, acum ca au mai crescut putin.

Rodica si Razvan spunea...

V-am vazut la b'estfest :)) in cortul "Rompetrol" intre White Lies, ploaie si Killers :D
Dar nu era si Mateeeei:( ... (normal ca nu era, glumeam, pe ploaia aia si cu atata zgomot in jur :) )
rock on! si vreme mai frumoasa pt. urmatoarele zile!

alina spunea...

Dar Matei e mare! Noi am fugit cu Pasca in week-end-uri de cand era de 2 luni juma'! La trei luni eram cu ea pe plaja... si pana anul trecut cand am mers la gradinita n-am avut nici cea mai mica problema de sanatate cu ea...

Zicolorata spunea...

Sigur ca se poate sa faci orice cu copilul dupa tine. Ia uite si aici: http://zicolorata.blogspot.com/2009/07/mama-cangur.html Pupam!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin