joi, 1 iulie 2010

De odihnă

Nu, nu am fost plecați în concediul oficial de odihnă, am făcut doar cinci zile de antrenamente pentru el, în 2 Mai. Superbă idee, superbe zile! Și nu, nu ne-a plouat decât foarte puțin - luni. O clasific printre cele mai bune inițiative pe anul ăsta.

Și s-a dormit mult...

outdoor:indoor:on the road:Revin cu amănunte!

10 comentarii:

delia spunea...

ma bucur cu mult ca v-ati simtit binee!

Lena spunea...

matei este un frumos, si prima poza reda perfect sentimentul ala de libertate, de vacanta, de soare, de 2 mai, de copilas dulce dormind, de seninatate.
:)

sultana spunea...

bag de seama ca ati fost pe urmele noastre la tanti lenutza bitch :) great!

Razvan spunea...

Superbe poze! Abia astept :P

Malina spunea...

multumim deliei pe toate caile pentru recomandarea catre stimabila tanti lenuta. si-a mai loializat niste clienti. si timpului ca a tinut cu noi.

Ingrid spunea...

unde e tanti lenuta asta?! Raluca draga, am tot citit si prin alte parti depre "plaja ei" :)) si tare as vrea sa ajungem si noi cu jibonul nostru in 2 mai zilele astea. Poti sa imi dai si mie niste detalii/ date de contact ale tanticii lenutza.
A!(era sa uit!) Misto pozele! Matei si tatal au facut intrecere la somn dupa cum se vede . :)

raluca spunea...

@Sultana bepe - imagineaza-ti ca si in Grecia vom sta tot unde ne-a trimis Delia, care si-ar putea deschide agentie de voiaj :))

Razvan - sa nu cumva sa crezi ca eu nu astept cu mult interes :)

@Ioana - Ingrid - scrie-mi un mail(adresa e in dreapta)sa iti dau toate detaliile!

delia spunea...

delia nu-si deschide agentie de voiaj ca e criza, si pt amatori, nu percepe nici comision:))! hai ca cu 2 mai-ul a fost cum a fpost, dar am emotii pt thassos, sa fie bine acolo. tre sa pui poze zilnic ca sa ma linistesc:)

raluca spunea...

delia, eu nu am nici o grija, sigur va iesi bine! cat despre poze zilnic...asta cam greu pentru ca nu intentionez sa fiu f conectata la realitate virtuala in perioada aia, dar promit sa aduc multe dupa:)

delia spunea...

te iert pt ca thassosul merita batut cu piciorul si trait la maximum!!!!! tre sa va fac un mail cu ponturi:)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin