luni, 5 iulie 2010

Subiect rușinos

Deși mi-am propus evitarea orcăror topic-uri "urât mirositoare" aici, am sincer nevoie să aud de la voi cum a decurs operațiunea no more dipers . Cred că e un bun moment pentru Matei acum - și ca vârstă și ca anotimp, fără să ignorăm aspectul economic al problemei, deloc de neglijat...

De câteva zile facem exerciții și stăm prin casă doar în chiloți, dar lucrurile nu par să meargă în direcția dorită, chiar nu vreau să intru în amănunte.

Am doar câteva întrebări: cât a durat, cum ați făcut-o, când?

5 comentarii:

stanca spunea...

la noi a durat surprinzator de putin faza cu pisu la olita (asta pentru ca inca nu facem caca decat in chiloti sau seara la culcare cand avem pampersi - deci din punctul asta de vedere e inca o treaba mirositoare). ideea e ca la inceput tot il puneam pe olita si nu facea nimic; m-am prins ca nu pricepea ce e de facut asa ca l-am lasat in picioare, i-am tinut puzti cu mana si i-am spus sa impinga: a fost uimit si bucuros cand a vazut ca iese pisu. de atunci n-am treaba - il puneam sa faca din ora in ora pisu si acum stie sa tina. in parc functioneaza treaba cu udatul copaceilor care se bucura foarte tare cand marcu face pisu.

raluca spunea...

oao, bravo marcu! cred ca voi incerca si eu faza cu statul in picioare...

adra_bell spunea...

a durat foarte putin, era pregatita deja. Am lasat-o in chilotei, nu i-a placut senzatia de ud si a acceptat sa faca la olita. Dupa o saptamana n-a mai vrut si se tinea pana facea pe ea. Pana la urma, isi dorea sa foloseasca WC-ul:)).
Afara a fost un pic mai greu, am gresit si eu ca am certat-o de cateva ori, cand am intors foaia si am mers pe : "lasa iubita, s-a intamplat, data viitoare sigur ai sa reusesti sa ceri la timp", a decurs foarte usor

mara spunea...

la 3 ani si 3 luni, la 2 mai, „s-au terminat” brusc pampersii. intai l-a apucat pe plaja si a facut intr-o groapa, in nisip, apoi, odata gheata sparta, a facut normal, la baie.

Andreea Badran spunea...

Noi am renuntat intai in timpul zilei si-l tineam mai mult in curte ca sa evitam accidentele pe covoare si parchet. Cand ma anunta ca face caca, ii puneam pampers-ul ca altfel nu facea. Si incet, incet a inceput sa ceara la wc. Noi am sarit peste capitolul olita. N-a folosit-o niciodata. Iar la pampersul de noapte am scapat cu putin timp inainte de a implini 5 ani. Ca a fost mami comoda si se trezea destul de 5,6 ori pe noapte pt alaptat ca sa mai fie dispusa sa se trezeasca si pt pus copilu' mare la pipi.
Incearca sa-i iei un inaltator cu trepte pt wc, parca stiu ca ala l-a amuzat foarte tare pe Rayan. Era foarte colorat.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin