miercuri, 17 noiembrie 2010

Feed-back frumos

Da, ziua a început bine, când am descoperit o postare frumoasă pe blogul Mariei-mamă de Degețica, cea plecată la mai bine, pe care o invidiază pe merit jumătate de blogosferă:))

ps Pentru că mi-a plăcut mult de ei și pentru că voiam demult să îi cunosc, vă mai arăt câteva din imaginile nemuritoare rezultate în urma vizitei la Micul meu studio!





3 comentarii:

adra_bell spunea...

...daca nu mai bine de 90%:))

Ca intotdeauna, very touching fotografia cu mama si copilul si frumoasa tare cea in cosulet:)

Simona spunea...

Maria mi-a povestit ce experienta frumoasa a avut cu voi, parca mi-a facut si pofta pe undeva (eu urasc pozele de studio din tot sufletul, pentru ca mi se par false, ceea ce nu e cazul cu ale tale, toate pozele pe care le-am vazut pana acum m-au facut sa te respect mult profesional si sa te admir pentru ce stii sa faci, esti foarte talentata si ai foarte mult suflet, toata munca ta reflecta asta). Pe undeva, dupa ce am vazut atatea famiii frumoase pe care ai stiut sa le surprinzi in naturaletea lor, parca m-a apucat parerea de rau ca nu suntem si noi pe acolo sa te vizitam, dar cine stie, nu au intrat zilele in sac... Pana atunci, le-am povestit prietenilor de tine, asa ca poate unii din ei te vor cauta...
Felicitari si keep up the good work!

raluca spunea...

Multumesc mult Simona, e un feeling minunat cand vezi ca oamenii vad sufletul pe care il pui in ceea ce faci:)

Si cum spuneai, nu se stie cum, dar presimt ca ne vom cunoaste personal!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin