sâmbătă, 21 martie 2009

alter-ego muzical

Profit de ocazia lepşei primite de la Zmeura ca să ies un pic de la naftalină şi să liniştesc mulţimea de fani îngrijoraţi :)


Să recapitulăm reţeta:
- mergem pe Wikipedia, mai precis pe pagina “random”. Titlul articolului care se deschide va fi numele ansamblului muzical-artistic din care facem parte. Rezultatul nostru - wonderful! - este USS Nautilus;
- pasul 2: band-ul nostru a prins câteva gig-uri în cluburi indie, Raluca a scris câteva cântece reuşite şi am dat de un manager cool, aşa că ne facem album. Ne lăsăm din nou în seama destinului la Random Quotes. Ultimele câteva cuvinte care au un sens dintr-un citat dau numele albumului. Ne lăsăm cuprinşi de filosofia adâncă a creatorilor South Park şi alegem "...get your message across"
- Trecem la ultimul pas, alegerea unei imagini pentru album, ceva sugestiv dar nu foarte explicit. The right mix, daca mă inţelegeţi. Aşa că facem o nouă excursie la întâmplare, de data asta pe Flickr, de unde luăm fotografia cu numărul trei.

Şi cum Raluca, pe lângă talentul de a scrie cântece, mai are şi degete pricepute la photohopat, finalizăm produsul. Rezultatul poate fi admirat mai jos:



Aş fi încheiat cu "OUT NOW!", dar mai degrabă suntem curioşi să vedem ce rezultate ar avea Runbaby, Mr. Mitrana şi bineînţeles Dragoş!

Un comentariu:

Anonim spunea...

si voua v-a iesit interesant. mi se pare ca toate cele 3 componente ale lepsei, la voi se imbina perfect

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin