miercuri, 11 martie 2009

Au început



Odată cu evoluţia de la starea patrupedică, a început şi lunga serie (probabil) a căzăturilor soldate cu mai multe sau mai puţine julituri, vânătăi, bubiţe, dar mai ales cu răcnete, urlete şi ocazional, lacrimi de crocodil.

Vorbesc, bineînţeles, de faptele desfăşurate în aer liber, pe aleile parcurilor noastre dragi. Pe care le frecventăm asiduu acum, odată cu primele semne ale primăverii.
Ele, din păcate, au loc cam în fiecare zi. Se cade în bot, se gustă asfaltul, se suspină şi apoi se reia plimbarea.

În urma căzăturii de alaltăieri a rezultat o rană deasupra buzei de sus, care i-a oferit Gogoaşei un aer similar cu cel al unui dictator deloc iubit. Şi care mi-a atras mie unele priviri dezaprobatoare. De parcă aş fi avut cum să împiedic împiedicarea. Recunosc, nu sunt întotdeauna suficient de rapidă. În plus, recunosc că încerc să îi dau cât de cât libertate de mişcare...Mă oripilează ideea de ham. De care oricum nu mai avem nevoie.

Am observat cu ocazia asta, încă o dată, viteza surprinzătoare cu care li se vindecă lor rănile...Acum aproape că nu se mai observă.

Ceea ce m-a bucurat enorm este faptul că nu îi este frică să cadă. La un minut după ce tocmai mâncase pământ, a pornit-o din nou. La fel de încrezător. Cu zâmbetul pe buza julită.

Acum că am pus imaginea, a încolţit o întrebare: A sosit oare momentul să îl tund?
Cât despre vestea pozitivă, o să o mai amân puţin. Şi nu, nu sunt însărcinată.

3 comentarii:

Unknown spunea...

bilantul la noi e o luuuunga insiruire de: buze sparte, arcade sparte, pometi invinetiti si banalele julituri si vanatai.
Culmea, marea majoritate au fost obtinute din intalniri cu peretii si usile, nu din cazaturi.

una din marile ei calitati a fost ca nu prea a cazut, si atunci cand a cazut si-a pus intotdeauna mainile in fata...

Ruxel spunea...

@Raluca: chiar vroiam sa te intreb daca l-ai tuns, pentru ca mi se pare ca are o mutritza putin schimbata :). Cat despre cazaturi...mi-e groaza de ele. In fiecare vara genunchii lui Bia sufera, si am mereu tendinta de a o imbraca cu pantalonasi care sa-i vina pana peste genunchi.

Ceska777 spunea...

Hm! Nu il tunde! Te rog eu. Poti vedea la noi pe blog la ce plete am renuntat noi si desi au trecut trei zile tot nu imi revin.
Cu vanataile si cazaturile: fac parte din pachetul promo! Noi inca nu am cazut pe-afara dar precis urmeaza.

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin