duminică, 31 mai 2009

TIFF - dupa 3 zile

Cum spunea şi consoarta, am revenit în oraşul de unde a început totul, la TIFF. Fugitiv, căci mai am şi-un job de facut aici în festival, trec în revistă ce ni s-a mai întâmplat...

Azi e prima zi cu soare, până acum ne-a plouat bine de tot (iar eu nu mi-am utilizat biţa adusă cu greu de la Bucale, ca să mă exprim în termeni locali). Lumea s-a refugiat în sălile de cinema - şi bine a făcut. Câteva filme de zile mari, din care noi n-am reuşit să vedem decât unul: ultra-sângerosul The Chaser aka Copoiul. Made in Korea, I rest my case. Raluca a suportat cu brio, însă nu mă aştept să-i fi dat mai mult de 3 stele din 5. Eu încântat şi pe alocuri siderat de cât de tare se ţin asiaticii ăştia - 4 cu felicitări.

Altfel, mai multă lume în primul week-end de festival decât am mai văzut până acum în cei 5-6 ani. Parcă au înţeles mesajul: aici îţi aranjezi un sejur de filme şi party-uri pentru 10 zile, nu vii şi te pleci cum şi când poţi. Mă gândesc cu groază la omorul care vine în următorul V-S-D.

Momentul de chill: prânz cu Dragoş Bucurenci, Amalia Enache, Tudor Chirilă şi Adelin Petrişor. It was good fun and good food.

Ratarea maximă de până acum: party-ul de aseară dintr-un club nou-născut, Broadway. Matei a detectat food vibe-ul pe care eu şi maică-sa îl emanam de la distanţă, aşa că a protestat. Rezultatul: două ore de tentative în a-l adormi şi un hard partying lăsat de izbelişte. Maybe next time.

Şi în final, melodia fetiş a week-end-ului ploios, cu dedicaţie pentru Dorin şi Bogdan, băieţii mei de la promovarea filmelor. Mă aştept să o aud şi în barurile următoarelor zile.
\\\ LA ROUX /// IN FOR THE KILL


To be continued... very soon.

3 comentarii:

sultana spunea...

I love this song!:) si eu vroiam s-o pun la mine zilele astea, dar nu mi-a mers blogu'. va invidiez pt filme, n-am mai fost la un festival de ani... atunci petrecere frumoasa la tiff, sa va lase copilul sa sarbatoriti, ca aveti ce (felicitari si la postul anterior)!

stefan spunea...

Multumim, incercam din greu sa ne distram! Aseara insa am nimerit o duda de film. Ce-i drept, am dormit foarte bine :-))
Matei ne-a iertat de data asta, il felicit pentru marinimie.
Sa vedem cum o rezolvam si azi, poate gasim ceva mai putin narcoleptic :-)
Salutari la toata lumea, dintr-un Cluj fleasca!

ILANA ANDREEA spunea...

Nu pot sa comentez cu privire la filme pentru ca nu ma pricep deloc :) Insa melodia imi place si mie foarte mult...o ascult zilnic pe Guerilla :)

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin