vineri, 12 noiembrie 2010

Probabilități

Câte șanse sunt ca tocmai când îți e soțul plecat în deplasare cinci zile să afli că febra pe care o are copilul de două zile se datorează primei lui pneumonii virale (agățate probabil de la grădi)? A se citi primei lui boli mai serioase...

Mă consolez măcar cu faptul că starea lui generală, e deocamdată e f bună...

9 comentarii:

Sabina Ulubeanu spunea...

oof, Sanatate.
Si Sofia a facut prima ei boala adevarata tot la gradi (avea 3 ani si doua luni), tot pneumonie interstitiala (virala)

De aia Gh nu merge la gradi anu asta, ca daca imi culege toate bolile, pe mine m-a nenorocit, n-am voie sa iau nimic ca ma termina.

Incearca si cu leacuri babesti, ceaiul de ceapa cu miere face minuni, daca l-ai convinge cu seringa de panadol.....

va pupam.

raluca spunea...

Sabina, multumesc de urari si de sfatul cu ceapa, voi incerca, dar fara mari sperante de acceptare...nu suporta seringa de panadol, nu ia nimic pe baza de seringa...ii voi da cu lingurita si trebuie sa ii gasesc un motiv bun ca sa ia si asa:)

Unknown spunea...

Sanatate multa!!!

raluca spunea...

multumim Gabi, suntem mai bine, raul(febra mare) a trecut...mai avem treaba cu tusea.

sultana spunea...

sanatate multa! din pacate boala nu-si alege "un moment bun". eu cind am mai mult de lucru si chestii programate, atunci il apuca pe petru tusea. nasol sa fii singur cind iti e copilul bolnav, insa partea buna e ca tu inca esti mobila si te poti ocupa de el. nu vreau sa-ti bag mortul in casa, insa realitatea cu un copil imbolnavit de la gradi din sept pina in martie (cum e petru) si unul foarte mic acasa ma ingrijoreaza si pe mine si tot amin gindul, il tot amin. probabil ca mamele cu 2 copii s-au obisnuit si cu asta dar cind vad atitea medicamante parte inutile si ma gindesc sa le inmultesc cu 2 ma descumpanesc total

raluca spunea...

Bogdana, eu sunt optimista, am mare incredere in sistemul imunitar a lui Matei, de care am mare grija sa nu il distrug cu acele medicamente(a se citi antibiotice)pe care ti le baga pe gat toti pediatrii...Altfel, ne asumam deciziile, ce sa facem?

Unknown spunea...

bogdana, si pentru mine a fost socul maxim anul trecut. acum am inceput gradinita lui chiti resemnata, ca se va intampla la un moment dat o imbolnavire cum am avut acum un an, insa acum eram pregatita si sufleteste dar mai ales stiam ce sa fac in aproape orice situatie.

deocamdata, in afara de un deranjament mai ca lumea al lui chiti, si o amigdalita tot a ei, nu s-a intamplat nimic, slava domnului....

ideea e ca te obiesnuiesti, te adaptezi, te inveti.... deci nu iti face griji, ca vei sti ce sa faci si cum sa faci, dar mai ales o razi de cate griji iti faceai doar cu unul. si o sa zici, doamne ce usor era :))))

Andreea spunea...

Sper ca i-a trecut micului sarbatorit de astazi:) Happy, happy name day!

raluca spunea...

i-a trecut, mai are doar putina tuse. maine e planificat sa mergem la gradi. Va intoarcem urarile!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin