joi, 11 noiembrie 2010

Și mai mulți



Pentru că ne-am gândit că la doi copii o pisică nu e de-ajuns, ne-am procurat..un acvariu cu: două guppy galbene, două zebre roz și două galbene, doi gurami și doi xipho roși și doi sanitari, bineînțeles. Deocamdată nu e atât de spectaculos, dar nouă ne place mult.

Îi știu așa bine pentru că am fost mare acvaristă în tinerețe. Îmi plac la nebunie, mi se pare o metodă anti-stress perfectă, doar să stai și să te uiți la ei.

Matei e încântat, primul lucru pe care îl face când se scoală e să meargă la ei și să aștepte să vin să le dăm de mâncare.

Mi se pare atât de important pentru copii să aibă animale în casă, fie ei și peștișori. Iar despre relația lui cu Mao(pisica), aș putea să scriu o carte despre felul în care interacționează și comunică. Îi permite să îi facă absolut orice: să o tragă de coadă, să o care în brațe prin casă, să îi turtească urechile. Absolut adorabili!

2 comentarii:

sultana spunea...

sa-i stapiniti sanatosi! si ei, si voi. gata, s-ar spune ca v-ati legat si mai tare de casa :)

Andreea Badran spunea...

Si eu am avut mereu acvarii si cu toate astea, ultima tentativa de a ingriji vreo 3 acvarii, dupa ce s-a nascut Rayan, a esuat lamentabil. Nu mai faceam fata, nu ma mai puteam ocupa si de ele. Erau foarte frumoase pana cand trebuia sa te ocupi de curatarea lor, se separarea puilor, de inlocuirea neoanelor si de multe altele ... Atunci n-am mai rezistat si am renuntat definitiv!

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin