luni, 14 februarie 2011

Trei torturi

Atenţie! Aceasta nu e o postare culinară. E vorba doar de felul în care am sărbătorit noi cei trei ani pe care i-a împlinit Matei: ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi.

Dar să revenim la torturi: tortul no. 1, un tort de 3.200 kg în formă de Mickey a fost devorat de toţi colegii de grădi, de la toate grupele. Am auzit că a fost delicios, cu ciocolată şi fructe de pădure. Nu l-am gustat, pentru că nu am fost acolo. Am decis să nu ne amestecăm în sărbătorirea de la grădi pentru că am simţit cumva că am fi fost nişte intruşi, nu neapărat pentru Matei, dar pentru ceilalţi copii. Am simţit că acolo e un alt univers unde nu e nevoie de participarea noastră. Şi se pare că am făcut bine: copiii s-au distrat, au dansat şi cântat, au ciocnit pahare cu şampanie.

Tortul no. 2, cu ananas, iaurt şi pişcoturi, făcut acasă, a fost mâncat la petrecerea făcută cu bunicii, naşii, unchii şi încă câţiva prieteni vechi de-a lui tati. L-am sărbătorit pe Matei cum se cuvine, cu mâncare gustoasă şi multă voie bună.

Tortul no. 3, cu biscuiţi, brânză şi bezea (din nou, home-made) a fost servit la cea de-a treia şi cea mai mare provocare pentru noi: douăzeci de musafiri, mari şi mici, plus Şerveţel cu trucurile lui. Pentru Matei (şi nu numai) a fost extraordinar, nu cred că dacă am fi procedat altfel ar fi ieşit la fel de fun pentru toată lumea. La fel ca şi mâncarea făcută în casă, petrecerile sunt cele mai gustoase dacă le organizezi cu mâinile tale :)

Mulţumim aici tuturor participanţilor la această desfăşurare de forţe pe trei planuri, care s-au bucurat alături de noi că băiatul nostru a mai crescut cu un an. A! Şi să nu uităm să mulţumim pentru cadourile frumoase pe care le-am primit! Vă aşteptăm şi la anu', când promitem să o facem şi mai lată.











6 comentarii:

Sabina Ulubeanu spunea...

Vlad cu Stefi, iotete:))
va pup! se vede ca v-ati distrat pe cinste!

Delia spunea...

in poza asta zici ca am mancat eu toate cele 3 torturi ale sarbatoritului:)!

raluca spunea...

eu zic ca ne sta bine asa rotunjoare si sanatoase:)))

Andreea Badran spunea...

A fost senzational la voi, eu abia asteptam sa ajung. Am avut sambata o zi ingrozitoare, eram efectiv epuizata, asa ca vizita la voi m-a relaxat total. M-am bucurat sa le vad pe fete (Bogdanele, Simina, le-am cunoscut si pe Delia si Malina pe care pana sambata le stiam doar de pe fb si bloguri), a fost o seara super reusita.
Cat despre bunataturile facute de tine, de voi de fapt, desi incerc si eu o palida cura de slabire de vreo 2 saptamani ... ce sa zic? Au fost geniale toate!
Asadar, multumim ca ne-ati invitat si trebuie sa recunosc ca "you made my Saturday".

raluca spunea...

@Andreea - ma bucur mult sa aud asta și ma umplu de mandrie cand aud aprecieri la partea culinara:) cat despre dieta, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, erau chestii destul de light.

sultana spunea...

nu stiu cum au fost celelate torturi, insa al treilea a fost delicios, ca si restul preparatelor, de acord cu andreea. totul a fost foarte frumos si bun, de fapt chiar acum cautam la tine pe blog reteta de briose, desi nu mi-am gasit tava (inca) - ma gindeam sa le fac "turnate";))

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin